Video: Risotto med pølser
Risotto med pølserKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
8
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 stk Løg
-
2 spsk Olie
-
2 deciliter Risottoris
-
2 deciliter Hakkede tomater
-
6 deciliter Vand
-
1 tsk Frisk timian
-
4 stk Pølse
-
1 stk Rød peberfrugt
Løgene skæres i tern og svitses, risene tilsættes og svitses til de er gyldne.
Tomat samt krydderier og 5 dl.vand (evt.bouillon) tilsættes, og det koger under låg i ca. 15-20 min.
Se til retten af og til og tilsæt evt. lidt mere vand.
Pølserne skæres i skiver, peberfrugt skæres i tern og begge dele tilsættes.
Det hele gennemvarmes og smages til med salt og peber.
Spørgsmål:
skal der ikke mere væske i end det der er anvist, jeg syntes det er rimelig lidt. da jeg lavede risotto puttede vi over en halv liter i
Svar:
Jo, der plejer at skulle bruges mere vand - men generelt er det svært at angive et specifikt mål, da risene "suger" meget forskelligt, så man skal føle sig frem til man synes at resultatet er cremet nok, og risene stadig har bid...
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
27/11-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej, jeg har aldrig lavet risotto før og nu vil jeg gerne lave den med pølser. Men skal risene koges før de steges?? eller skal de bare være rå? og kan man bruge alm. jasminris? på forhånd tak, Hilsner Hanna
Svar:
Risene skal tilsættes rå. Du kan godt bruge andre ris, men det bedste resultat opnås med risottoris.
Risottoris udmærker sig ved, at de på en gang er absorberende og alligevel bevarer en fast kerne, så den færdige ret ikke fremtræder som en grød.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
21/11-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Torske- og hummerhaleterrin
Terrin:Blend alle ingredienserne (dog ikke æggene) og halvdelen af hummerhalerne.Når du ha...
Persillepesto
PersillepestoStart med at vaske persillen.Riv derefter parmesanosten på et jern, og rist p...
Filoruller med gorgonzola-grøntsagsmos
Tø dejen op.Kog kartoflerne og pil dem. Kog blomkålen, lad den dryppe af og kom begge dele...