Video: Tungratin
TungratinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Rasp
-
3 bæger Skummetmælk
-
1 spsk Smør
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.3 tsk Peber
-
100 gram Løg
-
1 tsk Frisk persille
-
1 dåse Tun i vand
Opvarm rasp med mælk og smør, til smørret smelter. I mellemtiden piskes æg og æggehvider. Tilsæt salt, peber, hakket løg, hakket persille samt tun (uden væde) og rør godt. Rør gradvist den varme mælkeblanding i. Placér massen i et ovnfast fad og gratinér den ved 175°C i 25-30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
cottage Pie
brun det hakkede kød i olien sammen med salt og peber. Hæld kødet op i en si og lad fedtet...
Lækre drømmemuffins
Rør margarine og sukker godt sammen. Rør 1 æg i ad gangen og tilsæt essens og mel. Derefte...
Pærer med urtericotta
Rør ricotta, halvdelen af honningen, timian, halvdelen af basilikummen, halvdelen af mynte...