Video: Tungratin
TungratinKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Rasp
-
3 bæger Skummetmælk
-
1 spsk Smør
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
2 stk Pasteuriseret æggehvide
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
1 stk Løg
-
1 tsk Frisk persille
-
1 dåse Tun i vand
Opvarm rasp med mælk og smør, til smørret smelter. I mellemtiden piskes æg og æggehvider. Tilsæt salt, peber, hakket løg, hakket persille samt tun (uden væde) og rør godt. Rør gradvist den varme mælkeblanding i. Placér massen i et ovnfast fad og gratinér den ved 175°C i 25-30 min.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kransekage med nougat
Kransekage med nougatRiv marcipanen groft og ælt den sammen med flormelis og æggehvide. De...
Marineret laks vendt i peber
Pres hvidløget. Bland hvidløg, soja, citronsaft og sukker i en frysepose. Tilsæt laksefile...
Rødkålssalat
Befri rødkålen for stokken og snit den fint.Skær æblerne i tynde skiver. Skær abrikoserne...