Video: Rosinbarrer
RosinbarrerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Rosiner
-
1 deciliter Æblejuice
-
1 deciliter Hvedemel
-
1.5 tsk Bagepulver
-
1 tsk Kanel
-
0.25 tsk Revet muskatnød
-
0.25 tsk Stødt nellike
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
2 spsk Olie
Anbring rosiner og æblejuice i en gryde.
Bring det i kog og lad det afkøle.
I mellemtiden røres mel, bagepulver, kanel, muskatnød, nellike, æg og olie sammen i en skål.
Tilsæt rosinblandingen og vend det godt sammen.
Fordel dejen i en bradepande eller lignende.
Strø lidt reven appelsinskal ovenpå.
Bag dejen ved 175°C i 30-40 min.
Lad massen afkøle på en rist og skær den i barrer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gratin af kartofler og årstidens svampe
Forvarm ovnen til 190°C.Smelt smørret i en stor gryde over middelhøj varme. Tilsæt skivesk...
Svampet banankage
Sådan laver du svampet banankageDe 4 æg og 600 g sukker piskes godt sammen. De 8 modne ban...
Green curry chicken
Forårsløg, ingefær, hvidløg, chili, koriander, persille og fiskesauce køres i en blender t...