Video: Rosinbarrer
RosinbarrerKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2.5 deciliter Rosiner
-
1 deciliter Æblejuice
-
1 deciliter Hvedemel
-
1.5 tsk Bagepulver
-
1 tsk Kanel
-
0.25 tsk Revet muskatnød
-
0.25 tsk Stødt nellike
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
2 spsk Olie
Anbring rosiner og æblejuice i en gryde.
Bring det i kog og lad det afkøle.
I mellemtiden røres mel, bagepulver, kanel, muskatnød, nellike, æg og olie sammen i en skål.
Tilsæt rosinblandingen og vend det godt sammen.
Fordel dejen i en bradepande eller lignende.
Strø lidt reven appelsinskal ovenpå.
Bag dejen ved 175°C i 30-40 min.
Lad massen afkøle på en rist og skær den i barrer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grillet perlehønesalat
Dressing: Bland de 5 første ingredienser til dressingen sammen. Under stadig omrøring blan...
Italiensk smør
Mos peber, urter, hvidløg og salt i en morter.Anbring den ønskede mængde smør på en lille...
Thai-style muslinge-chowder
Muslingerne skylles og børstes nøje. Se efter om der forekommer muslinger, som ikke er luk...