Video: Indisk karry ret
Indisk karry retKøkken:
Ingredienser:
Indisk
13
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
4 stk Kyllingebryst
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 tsk Ingefær
-
2 tsk Tikka masala
-
2 spsk Karry
-
1 tsk Koriander
-
2 deciliter Grøntsagsbouillon
-
3 stk Gulerod
-
1 stk Blomkål
-
4 stk Kartofler
-
200 gram Fine ærter
-
2 deciliter Yoghurt naturel
Brun kyllingeternene i olie i en wok eller stor dyb stegepande tilsæt løg hvidløg karry ingefær og tikka.
Når løgene er klare tilsættes bouillon og de hakkede tomater kog det hele i ca. 5 min.
Herefter tilsættes alle grøntsager undtagen ærterne lad det hele småkoge i ca. 15-20 min. afhængig af om grøntsagerne skal være sprøde eller møre.
Tilsæt yoghurt og lad retten koge op igen tilsæt de frosne ærter og lad det hele koge i ca. 3 min. smag retten til med salt peber og koriander.
Tips:
Retten er ikke stærk (hot) men smager af noget og så er den fedtfattig.
Giv gerne groft brød eller indiske specialbrød til.
Velbekomme
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingesalat med kartoffel og kørvel
Skær kartofler og kyllingekød i grove tern. Vend hakket kørvel og løg, mayonnaise, creme f...
Bøffer med portvins- og rosmarinsauce
Sauce: Smelt smørret i en stor gryde. Tilsæt hakkede forårsløg og svits dem til de er møre...
Fyldt kyllingebryst
Sådan tilbereder du retten:Krydr de udbankede kyllingebrystfileter med salt og friskkværne...