Køkken:
Type:
Tilberedningstid:
Arbejdstid:
Antal ingredienser:
Dansk
Bagværk
20 minutter
40 minutter
9
Fremgangsmåde:
Anbring rosiner og æblejuice i en gryde. Bring det i kog og lad det afkøle.
I mellemtiden røres mel, bagepulver, kanel, muskatnød, nellike, æg og olie sammen i en skål. Tilsæt rosinblandingen og vend det godt sammen.
Fordel dejen i en bradepande eller lignende. Strø lidt reven appelsinskal ovenpå. Bag dejen ved 175°C i 30-40 min. Lad massen afkøle på en rist og skær den i barrer.
Antal personer: 4
2.5 deciliter Rosiner
1 deciliter Æblejuice
1 deciliter Hvedemel
1.5 tsk Bagepulver
1 tsk Kanel
0.3 tsk Revet muskatnød
0.3 tsk Stødt nellike
1 stk Pasteuriseret æg
2 spsk Olie