Rosinbarrer

05/12-2019

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Bagværk

20 minutter

40 minutter

9



Fremgangsmåde:

Anbring rosiner og æblejuice i en gryde. Bring det i kog og lad det afkøle.

I mellemtiden røres mel, bagepulver, kanel, muskatnød, nellike, æg og olie sammen i en skål. Tilsæt rosinblandingen og vend det godt sammen.

Fordel dejen i en bradepande eller lignende. Strø lidt reven appelsinskal ovenpå. Bag dejen ved 175°C i 30-40 min. Lad massen afkøle på en rist og skær den i barrer.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 4

2.5 deciliter Rosiner

1 deciliter Æblejuice

1 deciliter Hvedemel

1.5 tsk Bagepulver

1 tsk Kanel

0.3 tsk Revet muskatnød

0.3 tsk Stødt nellike

1 stk Pasteuriseret æg

2 spsk Olie

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g