Hovedret
Nutrition facts: 688 calories 64.3 carb 33.725 fat 21.75 fiber 31.84525 protein 5.002025 fat 3.4 sugar

Video: Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

Marokkansk kylling

Marokkansk kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Marokkansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 5 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rejecocktail med grønne asparges og bagt peberfrugtcreme

Fiskeretter

Rejerne pilles. Enderne på de grønne asparges knækkes af, hvorefter aspargesene skæres i m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 790
Opskrift

Kinesisk and

Fjerkræ

Gnid anden med salt overalt. Rist peberkornene på en tør pande i et par minutter. Knus dem...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1329
Opskrift

Bønnesalat med sesam og sprød bacon

Kødretter

Nip de grønne bønner og blancher dem i letsaltet vand i ca. 1 minut. Kom dem derefter i en...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1145

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag