Rens kyllingen og del den i mindre stykker. Brun dem i olien i en gryde i ca. 10 min. Pil og hak løget og hæld det i gryden. Drys med krydderierne og hæld b

Marokkansk kylling

Marokkansk kylling
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Marokkansk

Hovedret

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 5 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Landbrød

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Gæren røres ud i vandet. De øvrige ingredienser tilsættes. Dejen æltes igennem til den er...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gammeldags jødekager

Vegetar

Sådan laver du gammeldags jødekager Bland mel, sukker og hjortetaksalt. Smuldr smør i blan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Råkost

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Skræl og riv gulerødderne groft på et rivejern. Æblet skylles og skæres i tern, kernehuset...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag