Video: Marokkansk kylling
Marokkansk kyllingKøkken:
Ingredienser:
Marokkansk
10
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 5 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
4 spsk Olivenolie
-
2 stk Løg
-
0.5 tsk Stødt nellike
-
0.25 tsk Gurkemeje
-
1 knsp Kanel
-
5 deciliter Hønsebouillon
-
1 spsk Maizena
-
3 spsk Citronsaft
-
1 stk Citron
Rens kyllingen og del den i mindre stykker.
Brun dem i olien i en gryde i ca. 10 min.
Pil og hak løget og hæld det i gryden.
Drys med krydderierne og hæld bouillonen ved.
Lad retten snurre i ca. 45 min.
Tag kyllingestykkerne op og anret dem på et fad.
Jævn saucen med maizena rørt ud i lidt vand.
Lad den koge igennem ca. 5 min. og smag derefter til med citronsaft.
Hæld lidt af saucen over kødet og server resten i en sauceskål.
Pynt med citronskiver og persilleduske.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kiks
KiksKom mel og smør i en foodprocessor og findel det ved højeste hastighed i ca. 15 sekund...
Finker
Lever, hjerter og nyrer renses og skylles og sættes over i så meget letsaltet vand, så det...
Ærtesuppe med fetabrød
Sauter løg og hvidløg og tilsæt citronskal med ærterne. Tilsæt bouillon og lad simre i 10...