Video: Fransk suppe med kødboller
Fransk suppe med kødbollerKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 spsk Parboilede ris
-
2 deciliter Vand
-
75 gram Hakket oksekød 3-7%
-
1 spsk Æg
-
1 spsk Løg
-
0.25 tsk Hvidløgspulver
-
1 spsk Frisk persille
-
1 stk Revet muskatnød
-
2 spsk Rødvin
-
3 deciliter Oksebouillon
Tilsæt ris til vandet. Kog det i 5 min. og hæld vandet fra.
Bland ris, kød, pisket æg, hakket løg, hvidløgspulver, hakket persille, muskatnød.
Ælt det til en fars, som formes til små kødboller.
Tilsæt vin til bouillon og bring det i kog.
Nedsænk kødbollerne i suppen.
Bring atter suppen i kog, skru ned for varmen og lad suppen simre i 20 min.
Krydr med salt og peber og servér.
Spørgsmål:
Jeg har et spørsmål ang. ål suppe hvordan laver man det. Det er min sv-far der siger at der er noget der heder det,Kan i hjælpe mig med en opskrift på det? Mvh. Frank Hee Mail. HeeFrank2@gmail.com
Svar:
Hej Frank, jeg har fundet en svensk opskrift, man brugte det meget i Skåne, og gør det stadigvæk en del, hvis du har behov for oversættelse så skriv igen
Mvh Tomas
opskrifter.dk
Ålsoppa
line
4 port
1 liten ål (ca ½ kg)
¾ liter vatten
2 – 3 tsk salt
4 vitpepparkorn
2 kryddpepparkorn
4 råa potatisar
2 purjolökar
½ liter mjölk
hackad persilja
Flå ålen, ta ur och skölj den. Skär den i 2 – 3 cm breda bitar. Koka upp ålen i en kastrull med saltat vatten. Skumma och tillsätt kryddor. Låt ålen koka ca 10 minuter. Skala och skiva potatisen. Ansa, skölj och skiva purjolöken. Lägg potatis och purjolök i kastrullen och låt dem koka mjuka. Späd med mjölken. Låt soppan koka upp och lägg i rikligt med persilja
Tip: Du kan koge i fiskebouillion med lidt hvisvin , så får du lidt kraftigare smag
04/09-2015 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gammeldags oksestuvning
Skær kødet i terninger. Bland mel, hvidløgspulver, salt og peber i en lille skål. Vend nu...
Glaseret skinke med grønlangkål
Glaseret skinkeKom skinken i en gryde med kogende vand, så det dækker. Bring vandet i...
Kyllingelasagne
KyllingelasagneHæld olivenolie i en stor gryde. Pil og hak løget fint og kom løgstykkerne...