Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 1253.7333333333 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 Minutes

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 Minutes

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kål i ovn

Kødretter

Farsen røres sammen med æg, hakket løg og mel, tilsættes salt og peber. Kålen snittes o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 585
Opskrift

Banan og frugt smoothie

Vegetar
Fedtfattig mad

Smid melon, appelsin, blåbær, bananer, mælk og isterninger ned i en blender og start den i...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1066
Opskrift

Aubergine med sesam pickles

Vegetar
Vegansk Mad

Del auberginen på langs i 4 stykker og fjern kernehuset. Skær dem i mindre stykker og drys...

  1
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 655

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag