Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber
Braiserede oksestrimler med grøn peberKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
750 gram Oksekød i strimler
-
2 spsk Hvedemel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
1 spsk Olie
-
4 deciliter Oksebouillon
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1.5 tsk Worcestershire sauce
Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber.
Opvarm olien i en stor gryde.
Brun kødet på alle sider, hæld fedtet fra.
Tilsæt bouillon, tomat, løgskiver og hakket hvidløg.
Læg låg på og lad det simre i en times tid eller til kødet er mørt.
Tilsæt peberfrugt i strimler samt worcestershire sauce.
Varm det igennem i 5 minutter mere.
Serveres med ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Chokolademousse med mynte
Chokolademousse med mynteHak chokoladen.Del æggene (eller brug pasteuriseret æggehvider og...
Bagt ørred med ristet blomkål
1. Del blomkålen i mundrette stykker. Steg dem i olivenolie på en varm pande. Lad dem steg...
Kylling i honning med kartofler
Rør honning, citronskal og saft, hvidløg, sennep og sort peber sammen i et lavt fad.Giv hv...