Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 879 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 1 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nemme fisketacos

Stærk mad
Fiskeretter

Salsa: Skær tomaterne i tern. Bland alle ingredienserne til salsaen i en lille skål. Sk...

  5
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 821
Opskrift

Ørred som ruller

Proteinrig mad
Fiskeretter

Hak 100 g. ørred fint og bland med smøreost, creme fraiche, purløg, rogn, citronsaft, sal...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 603
Opskrift

Omelet med hakket kød

Proteinrig mad
Kødretter

Løget hakkes og brunes i en gryde med lidt smør. Kødet tilsættes og svitses, evt. bland li...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1332

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag