Vinter Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 182 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalkun med pasta og hvidløgssauce

Fjerkræ

Skær kalkunkødet i små "bøffer" og læg dem på en tallerken, drys dem med finthakket oregan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3398
Opskrift

Æggekage med bacon og tomat

Proteinrig mad
Kødretter

Pisk æg og mælk sammen. Steg baconen næsten færdig på en pande og tilsæt de to tomater skå...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3106
Opskrift

Brændte mandler

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Brændte MandlerKom mandler, sukker og vand i en gryde.Varm ingredienserne op over stærk va...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 10530

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag