Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 386 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Rabarbermarmelade

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Sådan laver du en dejlig rabarbermarmeladeVask og skyl rabarber stænglerne , skær dem i s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 885
Opskrift

Ovnstegt kylling med kartofler

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Rens kyllingerne grundigt og læg dem i et stort fad. Skræl kartoflerne, del dem i mindre s...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 482
Opskrift

Masalakylling med grønsager

Fjerkræ

Kyllingefileterne gnides med Masala og steges i fedtstoffet ca. 4 min. på hver side. filet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 708

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag