Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber
Braiserede oksestrimler med grøn peberKøkken:
Ingredienser:
Dansk
11
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
750 gram Oksekød i strimler
-
2 spsk Hvedemel
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
1 spsk Olie
-
4 deciliter Oksebouillon
-
1 dåse Flåede tomater
-
1 stk Løg
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Grøn peberfrugt
-
1.5 tsk Worcestershire sauce
Vend oksestrimlerne i mel, salt og peber.
Opvarm olien i en stor gryde.
Brun kødet på alle sider, hæld fedtet fra.
Tilsæt bouillon, tomat, løgskiver og hakket hvidløg.
Læg låg på og lad det simre i en times tid eller til kødet er mørt.
Tilsæt peberfrugt i strimler samt worcestershire sauce.
Varm det igennem i 5 minutter mere.
Serveres med ris.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nigri-sushi med tun
Ris: Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe...
Thailandsk kalkun med nudler
Start med at tilberede nudlerne efter anvisningen på pakken.Rens forårsløg, og snit dem i...
Paella
Kyllingelår, rejer og muslinger skylles og tørres i et viskestykke (åbne muslinger smides...