Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 879 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tærte med pinjekerner og honning

Rør smør, flormelis og salt godt sammen og tilsæt derefter mel og æggeblommer. Når dejen e...

  4.5
Sværhedsgrad: 3,0 / 5
views : 1481
Opskrift

Gammeldags Hjemmelavet Rødkål

Vegetar
Fedtfattig mad
Vegansk Mad

Fjern de yderste blade fra rødkålen. Snit rødkålen fint, og put den i en stor gryde. (Hvis...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3010
Opskrift

Singapore Sling

Vegetar
Vegansk Mad

Hæld grenadine i bunden af et collins glas og fyld med is. Tilsæt gin og fyld med lige mæn...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 3434

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag