Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 879 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Hellefisk med spinatcreme

Proteinrig mad
Fiskeretter

Hellefisken gøres i stand, uden ben og skind.Deles i fire, drysses m. lidt salt, peber, c...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1372
Opskrift

Galette- boghvedepandekage

Kødretter

Kom begge slags hvedemel i en skål og slå æggene i et efter et. Tilsæt mælk, vand og en l...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1439
Opskrift

Grillstegte kyllingespyd

Proteinrig mad
Fjerkræ

Sæt skiftevis kylling, champignon, tomater og asparges på et spyd. Steg spyddene på en gri...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1124

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag