Vinter Efterår Hovedret
Nutrition facts: 879 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Langtidshævet fuldkornshvedebrød

Fedtfattig mad

Opløs gæren i vandet. Bland resten i til en løs dej. Kom dejen i smurte forme, de skal k...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 619
Opskrift

Krydret kylling med vilde persilleris

Fjerkræ

Limesaft, olivenolie, paprika, salt og peber blandes og kyllingestykkerne pensles med blan...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1001
Opskrift

Pasta med jordskokker og spinat

Vegetar
Vegansk Mad

Sådan laver du pasta med jordskokker og spinatVask og rens jordskokkerne grundigt. Skær de...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2489

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag