Vinter Efterår Hovedretter Aftensmad
Nutrition facts: 182 calories 33.876666666667 carb 19.956333333333 fat 5.8166666666667 fiber 17.483333333333 protein 1.4683333333333 fat 3.425 sugar

Video: Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber

Braiserede oksestrimler med grøn peber
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

11


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
< Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

Opskrifter.dk   Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks

Serveres med ris.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Nigri-sushi med tun

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Ris: Skyl risen et par gange i koldt vand til vandet er klart, og lad den derefter dryppe...

views : 3433
Opskrift

Thailandsk kalkun med nudler

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Start med at tilberede nudlerne efter anvisningen på pakken.Rens forårsløg, og snit dem i...

views : 4573
Opskrift

Paella

Fiskeretter
Fjerkræ

Kyllingelår, rejer og muslinger skylles og tørres i et viskestykke (åbne muslinger smides...

Sværhedsgrad: 5,0 / 5
views : 8209

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag