Video: Grønne bønner med hasselnød og citron
Grønne bønner med hasselnød og citronKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
750 gram Frossen grøn bønne
-
0.75 deciliter Hasselnød
-
1 spsk Olivenolie
-
1.5 tsk Revet citronskal
Kog bønnerne i en gryde med letsaltet vand, til de er møre.
Dræn dem og anbring dem i en stor skål.
Rist hasselnødderne på en tør pande.
Tilsæt ristede hasselnødder, olivenolie, revet citronskal, salt og peber til skålen med bønnerne. Vend det hele godt og servér.
Velegnet som tilbehør til okse- og kalvesteg eller bøffer.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Majroe mos
Sådan laver du majroe-mos Rens majroerne, skræl dem og skær dem i kvarter.Kog majroerne i...
Marengs reder
Pisk æggehvider med halvdelen af sukkeret. Når blandingen er stivnet, tilsættes resten af...
Drømmekagen fra Brovst
Æg og sukker piskes til en tyk masse. Mel, bagepulver og vanillesukker sigtes sammen og bl...