Video: Toscansk bønnesuppe
Toscansk bønnesuppeKøkken:
Type:
Ingredienser:
Italiensk
Hovedret
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
7.5 bdt Hønsebouillon
-
1 dåse Flåede tomater
-
3 deciliter Røde kidneybønner
-
2 bdt Frisk timian
-
1 pakke Frisk spinat
-
2.5 pakke Pasta penne
Olie hældes i en stor gryde over middelhøj varme. Svits hakket løg og presset hvidløg i olien. Tilsæt hakket peberfrugt og svits i 3 min. mere. Tilsæt bouillon, tomat og bønner. Bring det i kog, skru ned til lav varme og lad det simre i 20 min. Tilsæt hakket timian og spinat samt pasta. Lad det simre i 5 min. og smag til med peber samt evt. lidt mere hakket timian.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Salat af hvide bønner
Læg bønnerne i blød natten over, og hæld vandet fra dagen efter. Kog bønnerne møre sammen...
Nem Bearnaisesauce
Smelt smør i en gryde, det må ikke blive brunt! Tilsæt de øvrige ingredienser. Der skal...
Pastasalat med tomatpesto og kyllingebryst
Kyllingekødet krydres med salt og peber og gennemsteges på panden. Kog pastaen efter anv...