Video: Toscansk bønnesuppe
Toscansk bønnesuppeKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
10
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 spsk Olivenolie
-
1 stk Løg
-
2 stk Hvidløg
-
1 stk Rød peberfrugt
-
7.5 bdt Hønsebouillon
-
1 dåse Flåede tomater
-
3 deciliter Røde kidneybønner
-
2 bdt Frisk timian
-
1 pakke Frisk spinat
-
2.5 pakke Pasta penne
Olie hældes i en stor gryde over middelhøj varme.
Svits hakket løg og presset hvidløg i olien.
Tilsæt hakket peberfrugt og svits i 3 min. mere.
Tilsæt bouillon, tomat og bønner.
Bring det i kog, skru ned til lav varme og lad det simre i 20 min.
Tilsæt hakket timian og spinat samt pasta.
Lad det simre i 5 min. og smag til med peber samt evt. lidt mere hakket timian.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Ørredruller
Start med at hakke 100 g. ørred fint. Bland hakket ørred, smøreost, creme fraiche, purløg,...
Appelsinsuppe
Bring fonden i kog og tilsæt appelsinskallen, kanel, nelliker og salt. Lad det småkoge i 5...
Jalapeno- og ostefrittata
Forvarm ovnen til 175°C. Smør et ovnfast fad med olie. Riv cheddar-osten. Fordel den revne...