Sommer Hovedretter
Nutrition facts: 95 calories 10.8325 carb 24.86 fat 6.675 fiber 14.25 protein 12.99375 fat 4.29 sugar

Video: Braiseret kalvebov med pastinak

Braiseret kalvebov med pastinak

Braiseret kalvebov med pastinak

Braiseret kalvebov med pastinak
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Fransk

10


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 50 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 5 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Søtang

Spørgsmål:

Hej jeg fanger meget tang her i Århusbugten,men hvad kan jeg lave af det,og hvordan gør jeg?Det er bredbladet tang!!!!!!!!!



Svar:
Hej, jeg har ingen erfaring med den tang desværre, men jeg mener at der er udkommet en bog om tang på dansk for nyligt, prøv at se i den
Mvh Tomas
opskrifter.dk

03/07-2014 af Opskrifter.dk

dyreragout

Spørgsmål:

Hej Jeg har 2 dyrekøller som jeg gerne ville lave ragout af. Vi bliver 10 per. Havde tænkt at lave ovnstegte rodfrugter til. På forhånd tak. m.v.h. Janne Hansen



Svar:
Jeg har vedhæftet opskrifter, hvor du kan udskifte kødet med dine dyrekøller.

Og det lyder fint med de stegte rodfrugter.

Mvh.
Martin
Opskrifter.dk

03/12-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bøffelmozzarella med jordbær og rucola

Vegetar
Proteinrig mad

Skyl og rens jordbærerne og rucolaen.Den mere krævende anretning: Er du frisk, så skær jor...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2953
Opskrift

Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2208
Opskrift

Chokolade - creme brûlée

Varm mælk, fløde og vaniliekornene samt sukker i en gryde og sæt den til side når tempera...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1990

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag