Video: Braiseret kalvebov med pastinak
Braiseret kalvebov med pastinakKøkken:
Ingredienser:
Fransk
10
Tilberedningstid
1 timer 50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 kg Kalvebov
-
2 stk Gulerod
-
1 stk Grofthakket løg
-
3 stk Frisk timian
-
1 deciliter Kalvebouillon
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
1.5 deciliter Vand
-
4 stk Pastinak
-
50 gram Smør
-
20 gram Frisk persille
Start med at brune kalveboven godt af på alle sider i en stor gryde.
Tag den op og brun, løg, gulerødder i tern samt bladselleri.
Kom boven tilbage i gryden og tilsæt hvidvinen og timian.
Tilsæt også kalvebouillon. Lad det simre ca. halvanden time til kødet er helt mørt og begynder at falde fra benet.
Rens og skræl pastinakkerne.
Kom dem i en sauterpande sammen med vand, salt og peber og lad dem koge ca. 5 min. til de er møre og væsken er fordampet.
Tilsæt herefter smørret og lad pastinakkerne blive brune.
Tag kødet op af gryden og skær det i skiver.
Anret det på et fad med pastinakkerne ved og pynt med friskhakket persille. Server med saften fra kødet siet gennem en sigte.
Spørgsmål:
Hej jeg fanger meget tang her i Århusbugten,men hvad kan jeg lave af det,og hvordan gør jeg?Det er bredbladet tang!!!!!!!!!
Svar:
Hej, jeg har ingen erfaring med den tang desværre, men jeg mener at der er udkommet en bog om tang på dansk for nyligt, prøv at se i den
Mvh Tomas
opskrifter.dk
03/07-2014 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Jeg har 2 dyrekøller som jeg gerne ville lave ragout af. Vi bliver 10 per. Havde tænkt at lave ovnstegte rodfrugter til. På forhånd tak. m.v.h. Janne Hansen
Svar:
Jeg har vedhæftet opskrifter, hvor du kan udskifte kødet med dine dyrekøller.
Og det lyder fint med de stegte rodfrugter.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
03/12-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bøffelmozzarella med jordbær og rucola
Skyl og rens jordbærerne og rucolaen.Den mere krævende anretning: Er du frisk, så skær jor...
Kalkunbryst med svampefyld og courgettesauce
Fyld: Østershatte og champignon hakkes groft. Svampe og løg svitses i smør eller margarine...
Chokolade - creme brûlée
Varm mælk, fløde og vaniliekornene samt sukker i en gryde og sæt den til side når tempera...