Video: Krydret græskarpuré
Krydret græskarpuréKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Tilbehør
7
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
900 gram Græskar på dåse
-
2 deciliter Æblejuice
-
2 tsk Ingefær
-
0.5 tsk Stødt nellike
-
2 tsk Kanel
-
1 tsk Revet muskatnød
-
3.5 deciliter Sukker
Mos græskarkødet. Bland græskar, æblesaft, krydderier og sukker i en stor gryde, rør godt rundt. Bring blandingen i kog, skru ned og lad det simre i 30 min. eller til det er passende tyknet. Rør hyppigt. Overfør græskarblandingen til opvarmede, steriliserede konservesglas. Sæt lågene på og opbevar puréen på køl.
Spørgsmål:
hvad kan jeg bruge 3 små minigrækar til, kan jeg lave et eller andet i mikroovnen, fyldt eller sådan noget i den retning ?
Svar:
Denne opskrift er en god idé, ellers kan jeg bedst lide at bruge dem til græskarsuppe.
Eller du kan bage dem i ovnen, som du ville gøre med stegte kartofler.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
02/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jordskokke- og rosenkålssuppe
Kog grøntsagerne i bouillonen til de er helt møre. Blend dem og jævn evt. med lidt fløde.
Cremet rodsuppe
Skær gulerødder/persillerod i strimler og hak løget groft. Gem lidt stave af gulerødder og...
Tortilla pizza
Sådan laver du tortilla pizza Løg hakket og svitses. Oksekød tilsættes og steges til det e...