Norsk julekål

Norsk julekål
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Norsk

Tilbehør

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 0 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Ingredienser (8)

Antal personer:


1 stk hvidkål

8 stk Bacon

0.5 deciliter hvedemel

1 spsk kommenfrø

1 knsp Bordsalt

1 knsp peber

1 deciliter Eddike

1 deciliter sukker

Næringsindhold pr. person
Fremgangsmåde

Riv kålhovedet (med undtagelse af kernen, det inderste, lidt seje materiale).

Læg 1/4 af baconen på bunden af en stor gryde. Dæk det med et lag revet kål.
Strø lidt mel på og dernæst nogle få kommenfrø. Krydr med lidt salt og peber.
Læg lignende lag oven på dette første lag, til der ikke er mere plads i gryden.

Fyld gryden 3/4 med vand. Bring det i kog og kog i 45 min. eller til kålen er mør (rør af og til).

Lad det afkøle lidt, og rør så sukker og eddike i.
Balancen mellem det sure og det søde er vigtigt, så hold lidt igen med begge dele.
Tilsæt lidt ad gangen, til du selv er tilfreds med resultatet.

Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Andebryst med mandarin og koriander

Krydsskær overfladen af andebrysterne. Krydr med salt og peber. Steg brysterne i olie indt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Braiseret svinekød med appelsin og fennikel

Kødretter

Forvarm ovnen til 175°C. Klap kødet tørt med papir og krydr det med salt og peber. Opva...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Hvedekerner med radiser og asparges

Vegetar
Vegansk Mad

Hvedekernerne koges lige som ris. Vand bringes i kog og hvedekernerne koges under låg i 10...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag