Video: Tranebærsauce med jalapenos
Tranebærsauce med jalapenosKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
350 gram Tranebær
-
2.5 deciliter Vand
-
2.5 deciliter Sukker
-
3 spsk Hakket jalapeño
-
2 tsk Citronsaft
-
1 deciliter Middeltør sherry
Skyl bærrene under rindende vand.
Bland vand og sukker i en gryde.
Rør det rundt, til det er opløst.
Bring det i kog.
Tilsæt tranebær, jalapenos og citronsaft, og bring det atter i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre roligt i 10 min.
Tilsæt sherry og rør godt.
Fjern gryden fra blusset og lad den afkøle fuldstændigt ved stuetemperatur.
Anbring saucen i et glas med tæt låg.
Stil glasset i køleskabet og server saucen kold som tilbehør til julekalkunen eller kylling.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Citrontærte
Sådan laver du citrontærteDej: Blødgør smørret, bland det med mel til det har en smuldred...
Pastafad med kylling og mornaysauce
Svits hakket løg, presset hvidløg, bacon og champignon i skiver på panden. Læg det i et il...
Braiserede svinekæber
Sådan laver du braiserede svinekæber Brun svinekæberne i en tykbundet gryde, og tag dem op...