Video: Tranebærsauce med jalapenos
Tranebærsauce med jalapenosKøkken:
Ingredienser:
Dansk
6
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
2 timer 30 minutter
Antal personer:
-
350 gram Tranebær
-
2.5 deciliter Vand
-
2.5 deciliter Sukker
-
3 spsk Hakket jalapeño
-
2 tsk Citronsaft
-
1 deciliter Middeltør sherry
Skyl bærrene under rindende vand.
Bland vand og sukker i en gryde.
Rør det rundt, til det er opløst.
Bring det i kog.
Tilsæt tranebær, jalapenos og citronsaft, og bring det atter i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre roligt i 10 min.
Tilsæt sherry og rør godt.
Fjern gryden fra blusset og lad den afkøle fuldstændigt ved stuetemperatur.
Anbring saucen i et glas med tæt låg.
Stil glasset i køleskabet og server saucen kold som tilbehør til julekalkunen eller kylling.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tivoli koldskål
Kom æg og sukker i en serveringsskål. Pisk det med en hjulpisker, indtil det er hvidt og s...
Indbagte kalkunfileter med karameliserede løg
Tilbehør: Smelt smørret i en gryde og tilsæt sukker og hakket løg. Læg låg på og lad det k...
A-Bomb
A-Bomb cocktailByg drinken langsomt op i et cocktailglas over is. Start med Bailey's, dere...