Video: Tranebærsauce med farin og portvin
Tranebærsauce med farin og portvinKøkken:
Ingredienser:
Dansk
4
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
10 timer 15 minutter
Antal personer:
-
1 stk Appelsin
-
350 gram Tranebær
-
2 deciliter Brun farin
-
10 spsk Portvin
Pres appelsinen og riv skallen, som skal bruges i opskriften.
Bland tranebær, farin, appelsinsaft og -skal samt portvin i en gryde.
Bring det i kog over middelhøj varme under omrøring, til farinen er opløst.
Skru ned til middellav varme og kog, til tranebærrene er bristet og saucen er tyknet, ca. 15 min.
Lad saucen afkøle natten over før servering.
God som tilbehør til julekalkunen.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Galletboller
Vand og margarine bringes i kog. Tilsæt melet på én gang og rør kraftigt - indtil dejen...
Salat med grønne linser, bagte tomater og persille
Kog linserne som anvist på pakken sammen med timian og salt.Halvér tomaterne, drys lidt su...
Marokkansk kyllingegryde
Marokkansk kyllingegrydePartér kyllingen. Læg kyllingestykkerne i en skål sammen med krydd...