Pres appelsinen og riv skallen, som skal bruges i opskriften. Bland tranebær, farin, appelsinsaft og -skal samt portvin i en gryde. Bring det i kog over

Tranebærsauce med farin og portvin

Tranebærsauce med farin og portvin
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

4


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

15 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 timer 15 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks

God som tilbehør til julekalkunen.

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Karryauberginer

Vegetar
Stærk mad
Vegansk Mad

Bring linser i kog i ½ l letsaltet vand og fjern skummet fra overfladen. Tilsæt chili, ing...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Dildsauce

Vegetar

Bland mayonnaise og creme fraiche. Tilsæt hakkede forårsløg, persille samt dild. Rør godt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Boller i karry med æbler

Kødretter

Parboiled ris, masser af små skåle med kokosmel, bananstykker, grøntsager, hårdkogt æg m.m...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag