Video: Gylden gazpacho
Gylden gazpachoKøkken:
Type:
Ingredienser:
Spansk
Forret
11
Tilberedningstid
2 timer 30 minutter
Arbejdstid
5 minutter
Antal personer:
-
2 dåse Majs på dåse
-
4 stk Tomat
-
0.5 stk Rødløg
-
0.5 stk Gul peberfrugt
-
0.5 stk Agurk
-
0.5 liter Grøntsagsbouillon
-
1 spsk Frisk persille
-
1 spsk Olivenolie
-
0.5 tsk Havsalt
-
0.5 tsk Peber
-
0.5 deciliter Mandler
Bland majs, tomat i tern, finthakket rødløg, finthakket peberfrugt, agurk i tern, bouillon, hakket persille, olie, salt og peber i en stor skål. Vend det hele godt. Dæk skålen til og stil den på køl i 2 timer. Før servering ristes mandlerne i ovnen (10 min. ved 175°C). Den kolde suppe pyntes med hakkede, ristede mandler og persille. Spises kold.
Flûtes.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Couscous med rosiner, pinjekerner og forårsløg
Bring bouillon og salt i kog i en gryde og sluk så for varmen. Rør med det samme couscous...
Gulerodskage med smørsauce
Forvarm ovnen til 165°C. Bland mel, bagepulver, natron, kanel, muskatnød, nellike og sa...
Ristaffel med kylling
Sådan laver du Ristaffel med kylling Først skrælles grøntsagerne og løgene, gulerødder og...