Køkken:
Type:
Ingredienser:
Mexicansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
350 gram Hakket oksekød 8-12%
-
1-2 tsk Garam masala krydderi
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 knsp Peber
-
1 stk Hvidløgs fed
-
1 bdt Forårsløg
-
4 stk Tomat
-
8 stk Tacoskal
-
200 gram Skyr
-
1 bdt Frisk persille
-
150 gram Revet gouda
1. Vend kødet på en varm pande, krydr med salt og peber samt Graham Masala.
2. Pres hvidløget, skær forårsløg i skiver, skær tomater i tern.
3. Vend hvidløg, forårsløg og tomater i det stegte kød og lad det stege yderligere 2-5 minutter.
4. Lun tacoskallerne i ovnen iflg. anvisningen på pakken.
5. Rør skyr.
6. Skyl, tør og hak persille.
7. Fyld tacoskallerne ved bordet, først med revet ost, herefter kødsaucen, og til sidst skyr og persille.
Dertil en god salat
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødtunge med aubergine-tomat kompot
Skær rødtungen i fileter på ca. 150 gram (eller få din fiskehandler til at skære dem ud fo...
Godiva Chokolade Martini
Mix alle ingredienser i en shaker med is í. Ryst godt og server i cocktail glas.
Clubsandwich
Steg kyllingebrystet på en pande, ca. fem minutter på hver side. Steg baconskiverne samtid...