Tranebærsauce med farin og portvin

27/01-2021

Køkken:

Type:

Tilberedningstid:

Arbejdstid:

Antal ingredienser:

Dansk

Tilbehør

15 minutter

10 timer 15 minutter

4



Fremgangsmåde:

Pres appelsinen og riv skallen, som skal bruges i opskriften.

Bland tranebær, farin, appelsinsaft og -skal samt portvin i en gryde.

Bring det i kog over middelhøj varme under omrøring, til farinen er opløst.

Skru ned til middellav varme og kog, tiltranebærrene er bristet og saucen er tyknet, ca. 15 min.

Lad saucen afkøle natten over før servering.



Se flere opskirfter på www.opskrifter.dk
Ingredienser

Antal personer: 8

1 stk Appelsin

350 gram Tranebær

2 deciliter Brun farin

10 spsk Portvin

Næringsindhold pr. person
vis i   % vis i   g