Anbring appelsinskal og vand i en lille gryde og opvarm det over medium varme. Læg låg på og bring det i kog. Skru ned for varmen og lad det simre i 15 min. Hæl

Appelsin- og tranebærsauce med cognac

Appelsin- og tranebærsauce med cognac
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

25 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

5 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Græsk lammegryde

Kødretter

Skær kødet i små tern,. Pres hvidløgene. Steg kød og hvidløg i ca. 10 min. i en gryde i ol...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Auberginesauce

Vegetar

Skær auberginen i 1 cm tykke skiver. Drys skiverne med salt på begge sider og læg dem i et...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Thai kyllingedip

Stærk mad
Fjerkræ

Opvarm olien i en wok over høj varme. Tilsæt kyllingekødet og svits det, til det er brunet...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag