Video: Bagt skinke med sukker- og krydderglasur
Bagt skinke med sukker- og krydderglasurKøkken:
Ingredienser:
Dansk
9
Tilberedningstid
2 timer 45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
2 kg Skinke
-
2 Brun farin
-
1.5 tsk Brun sennep
-
1 tsk Revet citronskal
-
0.5 tsk Ingefær
-
0.25 tsk Stødt allehånde
-
1 Stødt nellike
-
1 spsk Citronsaft
-
24 stk Pekannød
Klargør og opvarm skinken efter størrelse og anvisning på emballagen.
I mellemtiden klargøres glasuren.
Bland farin, sennep, citronskal, ingefær, allehånde og nellike i en skål.
Rør grundigt rundt med en gaffel.
Rør citronsaft i for at give den rette konsistens.
Sæt glasuren til side. Fjern skinken fra ovnen 30 min. før den er færdig.
Gnid den med glasuren, som fordeles overalt, også på siderne.
Pres pecannødderne ind i glasuren med jævne mellemrum (fæstn evt. nødderne med tandstikkere, hvis de skal sidde fast).
Spørgsmål:
kan man ikke bruge æg til glaseringen i stedet for rasp
Svar:
Nej - det har jeg aldrig hørt om. Det giver i hvertfald et helt andet resultat.
Men du kan evt.undvære raspen, og så nøjes med sennep og rørsukker. - se denne opskrift:
Bagt skinke med sukker- og krydderglasur.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
08/07-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tortilla med kartoffel og purløg
Skær kartoflerne i så tynde skiver som muligt og fordel dem i et oliesmurt fad.Pisk æg, fl...
Rødkålssalat m. æbler og valnødder
RødkålssalatPil det yderste af rødkålen af, for at undgå de tørreste blade, og snit resten...
Makrel i tomat
Makrel i tomatPak makrelfileterne ud, skyl dem under lidt koldt vand, og dup dem efterfølg...