Video: Ananaslagkage
AnanaslagkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
2 stk Pasteuriseret æggeblomme
-
0.5 deciliter Sukker
-
2 spsk Maizena
-
1 deciliter Ananasjuice
-
1 deciliter Valnød
-
100 gram Ananas på dåse
-
3 stk Lagkagebund
Ananaslagkage
Start med at lave et vandbad.
Her skal du bruge en gryde, en metalskål og vand.
Hæld vand i gryden, så ca. halvdelen af metalskålen er omringet af vand.
Kom vandet i kog.
Kom æggeblommer, sukker, Maizena og ananassaft i metalskålen.
Rør rundt i cremen, mens den tykner.
Når cremen er tyk og jævn, så fjern den fra gryden og lad den afkøle.
Smør cremen ud over to af lagkagebundene (saml kagen på det fad du vil servere den på).
Hak valnødderne groft eller fint (alt efter præference) og strø dem og ananas i bidder over cremen.
Læg disse to lag ovenpå hinanden og herpå den sidste lagkagebund.
Til slut skal lagkagen pyntes med glasur og hele valnødder rundt i kanten eller knuste valnødder på toppen af kagen.
Nyd din ananaslagkage - velbekomme!
Forslag til tilbehør
Hvis man ikke vil have glasur og valnødder på toppen, kan man drysse sin ananaskage med kokosmel - det komplimentere ananasen rigtig godt! Man kan også piske noget flødeskum og spise til, eller en klassisk vanilleis.
Lidt til den søde tand
Elsker du kage og vil gerne prøve nogle flere, så kan vores populære chokoladekage eller ananaskage virkelig anbefales!
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Boller med æbler og rosiner
Lun væsken og opløs gæren heri. Tilsæt de øvrige ingredienser på nær hvedemelet og rør run...
Chokoladekage med nødder
Chokoladekage med nødderSmelt smør i en gryde ved lav varme eller i mikroovnen. I mellemti...
Bær is
Kom yoghurt, fløde, bær og melis i en foodprocessor og blend til massen er ensartet. Anret...