Video: Kylling med krydderurter
Kylling med krydderurterKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
1 stk hel kylling
-
1 bdt Frisk persille
-
1 bdt Frisk basilikum
-
1 bdt Frisk timian
-
2 spsk Køkkensalt
-
2 tsk Peber
-
1 deciliter Olivenolie
-
1 stk Citron
-
1.5 kg Kartofler
-
1 stk Græskar
-
4 spsk Olivenolie
Rens kyllingen grundigt, gnid den med salt indvendigt. Kom alle krydderurterne og peber i en morter eller blender sammen med olien. Dette moses til en tyk masse. Løsn forsigtigt, med fingrerne, skindet på brystet af kyllingen og fyld lidt af krydderblandingen derind, resten smøres ud over kyllingen. Rens citronen grundigt og put den ind i kyllingen og bind kyllingen op, så hullet er lukket. Tilbehør: Skræl kartoflerne og rens græskaret (Haikido) for kerner. Kartoflerne skæres i meget grove tern og koges i ca. 7 min. Græskaret skæres også i grove tern og lægges i en bradepande sammen med de kogte kartofler. De 4 spsk. olie hældes over og der krydres med salt og peber. Kyllingen og tilbehøret steges ved 180 grader i ca. 1 t. og 15 min. Serveres evt. sammen med en let salat, da retten er meget bastant.
Rens græskar kernerne og rist dem på en pande med ganske lidt olie i ca
4 min. Krydr dem med groft salt og man har alletiders snack til velkomst drinken.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt due med salat
Varm lidt olivenolie i en gryde og brun duerne på alle sider. Krydr med salt og peber. T...
Hindbærtærte
HindbærtærteTærtedej:Tag en skål og tilføj mel, salt, æggeblommer og 3 spsk flormelis.Smul...
Salat med grønne linser, bagte tomater og persille
Kog linserne som anvist på pakken sammen med timian og salt. Halvér tomaterne, drys lidt...