Video: Kylling Phal
Kylling PhalKøkken:
Type:
Ingredienser:
Indisk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Rød peberfrugt
-
1 stk Løg
-
500 gram Kyllingebryst
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Tomat
-
4 tsk Chili
-
6 stk Frisk chili
-
1 tsk Ingefær
-
0.5 dåse Hakkede tomater
-
1 tsk Karrypasta
-
2 spsk Citronsaft
-
0 Frisk koriander
Hak peberfrugten op i store kvadrater og løget op i 4 dele over midten. Skær alt fedt der evt. er på kyllingefileterne fra, og skær det herefter ud i tern. Hvidløg hakkes fint. Tomaten skæres ud i 4-8 dele (afhængig af hvor store stykker tomat du ønsker i retten). Chilierne hakkes i fine skiver. Løg og peberfrugt hældes i en gryde og steges let, tilsæt herefter kyllingen, hvorefter der skrues lidt ned for bluset. Lad blandingen stå under konstant omrøring, indtil kyllingekødet er blevet lyst på overfladen. Tilsæt nu ingefær, hvidløg, tomat puré, chili og chilipulver og lad blandingen stå og stege på fuldt blus i 3 minutter. Omrør en gang imellem. Tilsæt nu hakket tomat, karrypasta og citronsaft, og sørg for at blandingen koger. Lad den stå og simre i 10 minutter ved lavt blus. Retten er nu færdig. Server garneret med korianderblade.
Denne ret indtages sammen med ris og/eller det indiske krydderbrød naan.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Marinade til grønne bønner
Rør eddike og sennep sammen og hæld olien i lidt ad gangen. Hak skalotteløgene fint og dr...
Mandelmuffins - Low Carb
Blend mandler og hørfrø til mel - gerne lidt groft. Bland mandelmel med de andre ingredie...
Bær i gele med råcreme
Kog hvidvinen op med sukkeret og et par skefulde af bærrene. Lad det trække i et kvarters...