Video: Marineret laks
Marineret laksKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
5 spsk Sojasauce
-
2 spsk Olivenolie
-
1 spsk Citronsaft
-
2 stk Hvidløg
-
2 spsk Forårsløg
-
1 spsk Ingefær
-
0.25 tsk Peber
-
4 stk Laksefilet
Forvarm ovnen til 190°C.
Beklæd en bradepande med folie.
Rør sojasauce, olivenolie, citronsaft, presset hvidløg, hakket forårsløg, reven ingefær og peber sammen i en lille skål.
Tilsæt laksefileterne og lad dem marinere tildækket ved kølig temperatur i 30 min.
Fjern laksen fra marinaden.
Bag laksefileterne med skindsiden nedad i ovnen i ca. 20 min., eller til fileterne er færdigstegte.
Overfør fileterne til et fad og servér.
Spørgsmål:
Hvis jeg bruger denne ret som forret med hvidvin, hvad vil du så foreslå som tilbehør?
Svar:
Græsk youghurt rørt med lidt soya, limesaft, frisk mynte og en anelse chili.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
22/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Fersk laks med ostecreme
Marinade: Alle urterne skæres i små tern og koges langsomt op med væden. Marinaden får lov...
Minestronesuppe
MinestronesuppeDu skal lægge ud med at skære baconen i tern, hvorefter den skal svitses i...
Klejner med smør
Alle ingredienserne æltes sammen og dejen stilles på køl et døgn.Rulles ud mellem 2 plasti...