Video: Ingefærmarineret svinemørbrad
Ingefærmarineret svinemørbradKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
9
Tilberedningstid
3 timer 45 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
4 deciliter Hønsebouillon
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
0.5 deciliter Brun farin
-
3 spsk Tomatketchup
-
3 spsk Ingefær
-
3 stk Hvidløg
-
1 spsk Balsamico
-
1 stk Svinemørbrad
-
1 spsk Olivenolie
Rør halvdelen af bouillonen, sojasauce, farin, kethcup, reven ingefær, presset hvidløg og balsamico sammen i en stor, lukbar plastikpose. Læg den hele mørbrad ned i posen med marinade. Luk posen grundigt og lad mørbraden marinere i køleskabet et par timer (vend mørbraden et par gange undervejs). Bring herefter mørbraden til stuetemperatur. Forvarm ovnen til 220°C. Klap mørbraden tør og gem marinaden. Varm olien i en ovnfast pande. Steg mørbraden på alle sider, ca. 3 min. i alt. Sæt panden med mørbraden i ovnen og steg den, til et stegetermometer viser 80°C, ca. 10-12 min. Tag den ud og lad den hvile indpakket i folie i ca. 10 min. Imens mørbraden steger, hældes marinaden gennem en si ned i en gryde. Kog saucen ind til ca. 0.75 dl, ca. 10-15 min. Tilsæt resterende bouillon og bring saucen til at simre. Skær mørbraden ud og servér den med saucen.
Vin - Commuter Cuvee Pinot Noir - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Grochau Cellars LLC, Oregon, USA, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 129,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Commuter Cuvee Pinot NoirCommuter Cuvée er lavet på 100% Pinot Noir fra nogle af de bedste marker i det kølige Willamette Valley, Oregon. Gæret på det naturlige gær og lagret 7 måned... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Saftig og lækker specialhakkebøf
Bland alle ingredienser sammen, tag osten i til sidst ( lad være med at røre alt for meget...
Poh taek suppe
Skær fiskekødet i mundrette stykker. Skrub muslingerne (både muslinger og rejer indgår upi...
Andesalat med vilde ris, pecannødder, druer og appelsindressing
Forvarm ovnen til 230°C. Opvarm en stor slip-let pande, til den er varm. Tilsæt andebry...