Video: Kalveschnitzler med sauce af vilde svampe, sennep og estragon
Kalveschnitzler med sauce af vilde svampe, sennep og estragonKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
5 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
6 stk Kalveschnitzel
-
4 spsk Smør
-
2 stk Skalotteløg
-
250 gram Årstidens svampe
-
2 spsk Frisk estragon
-
1 deciliter Tør hvidvin
-
2 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Dijonsennep
Krydr schnitzlerne med salt og peber.
Smelt 1/4 af smørret i en pande.
Brun kort schnitzlerne på begge sider, ca. 30 sekunder pr. side.
Overfør dem til en tallerken.
Smelt resterende smør i samme pande.
Tilsæt hakket skalotteløg og svits i 30 sekunder.
Tilsæt skiveskårne svampe og svits i 3 min.
Rør hakket estragon i saucen, dernæst tilsættes vin.
Kog saucen over høj varme, til næsten al væden er fordampet (sørg for at skrabe stegeresterne af panden, så de kan give saucen smag).
Tilsæt fløde og kog, til saucen er reduceret med 1/4. Tilsæt sennep.
Steg schnitzlerne færdigt på en pande.
Fordel dem på tallerkener og hæld sauce over.
Spørgsmål:
Hvad serverer jeg til denne ret? Har tænkt på råstegte kartofler og en god grøn salat?
Svar:
Hej, det lyder helt fint med mig.Du kan også finde nogle af de sidste nye kartofler hvis du har lyst til det
Mvh Tomas
opskrifter.dk
31/08-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hej Jeg laver nogle gange koteletter med peperoni og cheddar ovenpå - min mand elsker det! Hvilken sauce ville du anbefale dertil? Nu er det jo "lidt" tungt, så det behøver nok ikke at være den fedeste sauce i verden.. Jeg lytter også gerne på forslag til tilbehør. Mvh Lotte
Svar:
Du kan prøve med denne sauce til din hovedret, den er ikke for tung og skulle kunne give lidt modspil med syrligheden.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
13/02-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stærk tomatsauce
Skær chilipebrene halvt over, rens dem og snit dem fint. Hak løg og hvidløg fint. Skold to...
Rodfrugtsuppe
Skræl jordskokker, kartofler, selleri og gulerødder og skær dem i skiver. Skær løgene i ty...
Flæskesteg med abrikos
Flæskesteg med abrikosGnid sværen med groft salt, så saltet kommer ned imellem alle sværen...