Video: Oksekød i bønnesauce
Oksekød i bønnesauceKøkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Hovedret
9
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
15 minutter
Antal personer:
-
500 gram Oksekød i strimler
-
1.5 spsk Sorte bønner
-
1 spsk Sojasauce
-
0.8 deciliter Oksebouillon
-
1 tsk Sukker
-
1 tsk Majsmel
-
2 spsk Jordnøddeolie
-
1 spsk Sesamolie
-
2 stk Hvidløgs fed
Frys kødet i en times tid for at gøre det fast nok til at skære i papirstynde strimler. Skær strimlerne så tynde som muligt. Rens bønnerne under rindende vand. Lad dem dryppe af og mos dem med en gaffel. Bland de moste bønner med sojasauce, bouillon og sukker. Lav en jævning af majsmel og lidt vand. Varm en wok og hæld de to slags olie i. Tip wokken, så olien bliver fordelt over det hele. Tilsæt oksekødet og steg det over kraftig varme under konstant omrøring. Når kødet er brunet tilsættes knust hvidløg og bønneblandingen. Bring i kog, skru ned for varmen og lad retten simre i 5 min. Rør jævningen i og servér retten straks.
Hvide ris
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Stegt andebryst
Sådan laver du stegt andebryst Start med at duppe andebrystet med et stykke køkkenrulle s...
Brungiel Mimli ? Fyldte auberginer
Varm ovnen til 350 grader. Skær hver aubergine i halve på langs. Brug en ske til at fjerne...
Champignontærte
Hvis du vil lave retten som hovedret så dobbel retten op. Olien gnides ind i melet med...