Video: Krabbequiche
KrabbequicheKøkken:
Ingredienser:
Dansk
15
Tilberedningstid
4 timer 0 minutter
Arbejdstid
45 minutter
Antal personer:
-
3 deciliter Hvedemel
-
100 gram Usaltet smør
-
0.5 tsk Bordsalt
-
3 spsk Vand
-
4 stk Æg
-
5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 spsk Frisk purløg
-
2 spsk Frisk persille
-
2 spsk Frisk koriander
-
0.5 tsk Bordsalt
-
0.25 tsk Peber
-
1 knsp Revet muskatnød
-
75 gram Mozzarella 30+
-
75 gram Camembert 30+
-
500 gram Krabbekød
Dej: Bland mel, blødgjort smør og salt i en skål.
Ælt dejen med hænderne.
Tilsæt vandet og rør med en gaffel, til vandet er opsamlet af dejen.
Klem en lille håndfuld dej, hvis den ikke hænger sammen tilsættes lidt mere vand.
Form dejen til en kugle og fladgør den til en plade på ca. 12 cm i diameter.
Afkøl dejen tildækket i mindst 1 time.
Rul dejen ud til ca. 30 cm diameter på et melbestrøet bord.
Tilpas dejen til en tærteform, sørg for at kanten er ekstra styrket så den holder.
Lad quichebunden afkøle i 30 min.
Forvarm ovnen til 190°C.
Læg folie på bunden og et par vægte ovenpå for at holde det nede.
Bag bunden i 20 min.
Fjern forsigtigt folien og bag videre i 10 min.
Afkøl bunden fuldstændigt i formen på en ovnrist.
Pisk æg, fløde, hakket purløg, persille samt koriander, salt, peber og muskatnød sammen i en skål.
Tilsæt reven ost og krabbekød.
Bag quichen i ovnen, til fyldet er fast når man ryster fadet let, 40-50 min.
Afkøl den i 10 min. før servering.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Jul - Andebryststeg
AndebryststegTænd for ovnen og sæt den på 220 grader (varmluft 200 grader). Pak andeb...
Laksefrikadeller med remoulade
Skær laks og torsk i mindre stykker.Blend de to slags fisk med æg, mel og ½ dl vand til en...
Carpaccio
CarpaccioAnret de papirstynde okseskiver på en tallerken. Dette kan både anrettes som en f...