Video: Japanske risfrikadeller
Japanske risfrikadellerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
7
Tilberedningstid
40 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
1.5 deciliter Løse ris
-
1.2 deciliter Grahamsmel
-
1.2 deciliter Vand
-
1.2 stk Hakket løg
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 stk Æg
-
2.3 spsk Solsikkeolie
Risene koges efter anvisningen på pakken.
Herefter røres risene sammen med de øvrige ingredienser, til en lind fars.
Formes og steges som alm. frikadeller.
Kan serveres til grønsager, eller til et fad græske kartofler
Der kan evt. kommes lidt havregryn i, som erstatning for noget af melet.
Server evt. til grøntsager, eller til et fad græske kartofler
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Sprøde grøntsagsruller
Tortillaerne varmes efter anvisning på emballagen.Smør 1 spsk flødeost på hver tortilla. F...
Quiche Lorraine
Quiche lorraineSmørret skal være helt koldt, når du skærer det i tern og smuldrer det ud i...
Veganske bananpandekager
Veganske bananpandekagerDejen til veganske bananpandekager kan forberedes i en foodprocess...