Risene koges efter anvisningen på pakken. Herefter røres risene sammen med de øvrige ingredienser, til en lind fars. Formes og steges som alm. frikadeller.

Japanske risfrikadeller

Japanske risfrikadeller
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Asiatisk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

40 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Der kan evt. kommes lidt havregryn i, som erstatning for noget af melet.

Server evt. til grøntsager, eller til et fad græske kartofler

Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Indbagt kalkun  

Proteinrig mad
Kødretter
Fjerkræ

Nødder, løg og peberfrugt skæres i tern. Kalkun fars tilsættes, sammen med mel og et æg. F...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kinesisk æggesuppe

Proteinrig mad
Fjerkræ

Bring hønsebouillon og ærter i kog i en gryde. Tilsæt champignoner i skiver. Tilsæt langso...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Cidermarineret flanksteak

Fedtfattig mad
Kødretter

Kom kødet i en frysepose sammen med en marinade rørt af cider, soja, tomatpuré og krydderi...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag