Video: Thaisalat med oksekød, spinat og bønnespirer
Thaisalat med oksekød, spinat og bønnespirerKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
9
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
400 gram Oksemørbrad
-
2 spsk Fish sauce
-
2 spsk Demerara sukker
-
1 tsk Ingefær
-
2 stk Lime
-
1 stk Frisk grøn chili
-
1 deciliter Frisk spinat
-
150 gram Bønnespire
-
2 stk Tomat
Skær kødet i tynde skiver.
Marinade:
Bland fishsauce, sukker, ingefær, limesaft og finthakket chili sammen.
Marinér kødet i halvdelen af marinaden i 30 min.
Skyl spinaten og bland den med spirerne.
Steg kødet i en varm wok, tilføj det til salaten sammen med resten af marinaden og servér.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Græsk salat med oregano
Skær tomaterne i halve både, agurkerne i kvarte og løgene i ringe, bland det i en skål.Skæ...
Græskarpandekager
GræskarpandekagerBland alle ingredienserne i en skål og rør dem sammen til jævn dej. Sørg...
Sunde pandekager
Sunde pandekagerAlle ingredienserne tilsættes i en blender og blendes sammen. Derefter ska...