Video: Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chili
Asiatisk kyllinge- og nuddelsuppe med ingefær og chiliKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
100 gram Nudler
-
1.5 liter Hønsebouillon
-
3 stk Skalotteløg
-
6 Ingefær
-
2 spsk Fish sauce
-
300 gram Kogt kylling
-
0 Bønnespire
-
0 Frisk mynte
-
0 Frisk grøn chili
-
0 Lime
Placer nudlerne i en stor skål. Hæld kogende vand over, så de er dækket.
Lad dem stå, til nudlerne er bløde, ca. 5 min. Hæld vandet fra.
Bland bouillon, skiveskårne skalotteløg, ingefær i skiver samt fishsauce i en stor gryde.
Bring suppen i kog, skru ned til lav varme og lad den simre i 10 min.
Fjern ingefærskiverne fra suppen og bring den i kog igen.
Tilsæt nudler og kogt kylling i tern. Lad det simre, til kyllingekødet er gennemvarmet, ca. 3 min.
Hæld suppen i skåle og lad hver spisende selv fylde bønnespirer, mynte samt hakket chili i suppen efter ønske. Pres limesaft over suppen.
Spørgsmål:
Hej! først vil jeg rose jer for en fantastisk side. jeg har lige fundet den, og det der gør at jeg kan bruge den er at man kan læse om hver enkelt ingrediens, som er vigtigt for mig der ikke kender det hele... det eneste jeg ikke kan læse om er fishsauce. hvad er det for en ingrediens, er det på dåse, eller pulver eller hvad? og hvor får man købt det? på forhånd mange tak for svar:)
Svar:
Hej , det er en asiatisk sauce som man køber færdigt på flaske, smager ikke godt i sig selv , men i forskellige retter er det rigtig godt.
Du kan købe det i de fleste større supermarkeder, ellers en asiatisk butik.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
19/01-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
ABC - Cocktail
ABS cocktailHældes i alfabetisk rækkefølge (Amaretto, Baileys og Cognac - evt- over bagsid...
Grillet oksemedaillon med grillet majskolbe
Klip purløget fint. kvark, purløg, limesaft og limeskald og smag dressingen til med cayenn...
Sprøde grøntsagsruller
Tortillaerne varmes efter anvisning på emballagen.Smør 1 spsk flødeost på hver tortilla. F...