Køkken:
Type:
Ingredienser:
Asiatisk
Forret
10
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
100 gram Nudler
1.5 liter Hønsebouillon
3 stk skalotteløg
6 skiver Ingefær
2 spsk Fish sauce
300 gram Kogt kylling
Bønnespire
Frisk mynte
Frisk grøn chili
Lime
Placer nudlerne i en stor skål. Hæld kogende vand over, så de er dækket. Lad dem stå, til nudlerne er bløde, ca. 5 min. Hæld vandet fra.
Bland bouillon, skiveskårne skalotteløg, ingefær i skiver samt fishsauce i en stor gryde. Bring suppen i kog, skru ned til lav varme og lad den simre i 10 min. Fjern ingefærskiverne fra suppen og bring den i kog igen. Tilsæt nudler og kogt kylling i tern. Lad det simre, til kyllingekødet er gennemvarmet, ca. 3 min.
Hæld suppen i skåle og lad hver spisende selv fylde bønnespirer, mynte samt hakket chili i suppen efter ønske. Pres limesaft over suppen.
Hej , det er en asiatisk sauce som man køber færdigt på flaske, smager ikke godt i sig selv , men i forskellige retter er det rigtig godt.
Du kan købe det i de fleste større supermarkeder, ellers en asiatisk butik.
Mvh Tomas
opskrifter.dk
19/01-2010 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Rødtunge i anis
Rul fileterne som en rose. Smør en ildfast skål og læg filetroserne deri. Tilsæt vin og ap...
Kanelsnegle med kardemomme
Smøret smeltes i en lille gryde. Mælken hældes i, og det køles af til gæren kan smuldres i...
Lys fond/bouillon
Samtlige grøntsager skrælles og rengøres grundigt og skylles med rent vand. Benene sætte...