Video: Fransk tourtiere
Fransk tourtiereKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Hovedret
13
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
0.5 stk Hvidløg
-
2 spsk Olie
-
750 gram Hakket svinekød 8-12%
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Frisk persille
-
1 tsk Revet muskatnød
-
1 tsk Frisk salvie
-
1 tsk Stødt allehånde
-
2 stk Tærtebund
-
2 spsk Fløde 13%
Svits hakket løg og presset hvidløg i olien i en gryde. Tilsæt svinekød og steg, til kødet er brunet. Tilsæt bouillon, salt og peber. Lad det simre i 10 min. eller til væden er omtrent absorberet. Tilsæt krydderier og hakket persille. Afkøl til stuetemperatur. Fordel fyldet på den ene af tærtebundene. Dæk fyldet med den anden tærtebund. Pres kanterne sammen, så tærten er lukket omkring fyldet og skær dejkanterne væk. Pensl med fløde. Bag tærten ved 220°C i 20 min. Skru ned til 175°C og bag i yderligere 20-30 min. eller til tærten er gyldentbrun. Kan serveres varm eller kold.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Larb Moo
Hak chili, kaffirblade, koriander og forårsløg meget fint og stil det tilside til senere b...
Gulerodssuppe
GulerodssuppeHak løg i grove stykker og riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet....
Varm spinatdip
Forvarm ovnen til 175°C. Bland spinat, peberfrugt i tern, presset hvidløg, mosede artis...