Video: Fransk tourtiere
Fransk tourtiereKøkken:
Ingredienser:
Fransk
13
Tilberedningstid
25 minutter
Arbejdstid
1 timer 20 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
0.5 stk Hvidløg
-
2 spsk Olie
-
750 gram Hakket svinekød 8-12%
-
2 deciliter Hønsebouillon
-
1 tsk Køkkensalt
-
0.5 tsk Peber
-
2 spsk Frisk persille
-
1 tsk Revet muskatnød
-
1 tsk Frisk salvie
-
1 tsk Stødt allehånde
-
2 stk Tærtebund
-
2 spsk Fløde 13%
Svits hakket løg og presset hvidløg i olien i en gryde.
Tilsæt svinekød og steg, til kødet er brunet.
Tilsæt bouillon, salt og peber.
Lad det simre i 10 min. eller til væden er omtrent absorberet.
Tilsæt krydderier og hakket persille.
Afkøl til stuetemperatur.
Fordel fyldet på den ene af tærtebundene.
Dæk fyldet med den anden tærtebund.
Pres kanterne sammen, så tærten er lukket omkring fyldet og skær dejkanterne væk.
Pensl med fløde.
Bag tærten ved 220°C i 20 min.
Skru ned til 175°C og bag i yderligere 20-30 min. eller til tærten er gyldentbrun.
Kan serveres varm eller kold.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Grønne bønner med valnødder
Placér hakkede valnødder på en bageplade. Bag dem på 175°C i 5-8 min. Kog bønnerne i lets...
Laks i citronsauce
Laks i citronsauceVarm en lille klat smør på en tykbundet pande og steg laksen gylden og m...
Sukkerdruer
Dyp små klaser af grønne eller røde vindruer i en skål med koldt vand og strø med sukker....