Video: Dansk farsbrød med svine- og oksekød
Dansk farsbrød med svine- og oksekødKøkken:
Ingredienser:
Dansk
8
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
200 gram Champignon
-
6 stk Soltørret tomat
-
400 gram Hakket oksekød 3-7%
-
400 gram Hakket svinekød 8-12%
-
20 gram Hvedemel
-
1 tsk Bordsalt
-
1 tsk Peber
-
2 stk Tomat
Champignons og soltørrede tomater hakkes fint (næsten til en ensartet masse), og blandes med svinekød, okasekød, salt, peber, mel og vand til farsen er fast og sammenhængende.
Farsen formes som et brød og lægges på et stykke hullet bagepapir på en rist i et ildfast fad, så fedtet kan dryppe fra.
De skiveskårne tomater lægges oven på farsen.
Der hældes lidt vand i fadet.
Farsbrødet bages i ovnen ved 200°C i ca. 30-40 min.
Kødet skæres i skiver og fordeles i portioner.
Spørgsmål:
Hvad vil du forslå at spise til ?
Svar:
Kartoffelbåde kunne være et forslag.
De skal være i ovnen ca.den samme tid og temperatur som farsbrødet, så det vil også være energibesparende.
I stedet for sovs, kan du servere en god råkostsalat, f.eks. med revne gulerødder og hvidkål - så bliver retten lidt sundere.
mvh
Dorthe
opskrifter.dk
11/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kyllingefilet med ostefyld
Sæt ovnen på 225°C. Smør en plade eller brug bagepapir. Begynd med fyldet: Bland 3/4 af ba...
Smørcreme
Rør ingredienserne sammen, konsistensen skal være sådan at du kan lave toppe der ikke fald...
Ingefærkage
Skræl og riv gulerødderne groft. Hak chokoladen groft.Rist nødderne til de begynder at duf...