Dansk farsbrød med svine- og oksekød

Dansk farsbrød med svine- og oksekød
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 0 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

20 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Tilbehør til farsbrød

Spørgsmål:

Hvad vil du forslå at spise til ?



Svar:
Kartoffelbåde kunne være et forslag.

De skal være i ovnen ca.den samme tid og temperatur som farsbrødet, så det vil også være energibesparende.

I stedet for sovs, kan du servere en god råkostsalat, f.eks. med revne gulerødder og hvidkål - så bliver retten lidt sundere.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

11/10-2007 af Opskrifter.dk

endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Eksotisk rejeceviche

Stærk mad
Fedtfattig mad
Fiskeretter

Skyl rejerne og pil skallerne af dem. Lad dem marinere i to timer i limesaften. Hak frugte...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kastaniesemifreddo

Vegetar
Fedtfattig mad

Pisk fløden let, indtil der er spor efter piskeren i overfladen på skummet. Vend forsigtig...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Lakseparceller fyldt med rejer, æbler og valnødder

Proteinrig mad
Fiskeretter

Fyld: Alle ingredienserne til fyldet rengøres, hakkes fint (gem lidt kørvel og valnød til...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag