Video: Aromatisk æbletærte
Aromatisk æbletærteKøkken:
Ingredienser:
Bagværk
11
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
50 minutter
Antal personer:
-
2 stk Tærtebund
-
650 gram Æbler
-
1 stk Citron
-
1 deciliter Brun farin
-
1 deciliter Sukker
-
2 tsk Kanel
-
0.25 tsk Revet muskatnød
-
3 spsk Hvedemel
-
50 gram Usaltet smør
-
1 spsk Flormelis
-
9 stk Karamel
Skær æblerne i skiver og karamellerne i kvarte.
Bland æbleskiver, karamelstykker, saft fra citronen, sukker, farin, krydderier, mel og smør i en stor skål.
Rør rundt, så æbleskiverne dækkes helt.
Beklæd en tærteform med den ene tærtebund.
Fordel fyldet på bunden og dæk tærten til med den anden tærtebund.
Buk kanterne på tærtedejen, så fyldet er helt indelukket.
Placér tærteformen på en bageplade og stik huller i låget med gaffel.
Drys tærten med flormelis.
Bag tærten ved 190°C i 50 min.
Hvis den ser ud til at blive brun allerede efter 30 min. reduceres temperaturen til 175°C.
Servér tærten varm.
Vin - Reve de Pennautier, 0,5 L Vendanges Tardive Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Château de Pennautier Lorgeril, Languedoc, Frankrig, Type: DessertvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 207,50,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Reve de Pennautier Vendanges Tardive ChardonnaySenthøstet Chardonnay fra øst- og vestvendte skråninger i sydvestfranske 'Pays d'Oc'. Vinen er gæret op til 14% alkohol i egetræsfade... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Spørgsmål:
vilken pajbottnar menar ni ska användas? hittar inget recept, jag kanske e korkad, man kanske ska kunna göra en bra, passande pajbotten, men inte jag!!! eller finns de att köpa färdiga...nää, de har jag aldrig sett. Finns era örter f.ö i Örebro, sverige nånstans? UNDERBARA LÄTTA GOOODA RECEPT!!!! mvh andrea
Svar:
Hej Andrea , jag protesterar du är inte dum , och dina frågor är inte ovanliga alls.
Paj deg finns att köpa färdigt, om våra kryddörter finns i örebro vet jag inte ?
Pröva detta här
Mvh Tomas
recept.se
Pajdeg:
2,5 dl vetemjöl
100 g smör kallt i kuber
2 msk kallt vatten
Gör så här: Blanda mjöl och smör,gärna i matberedare,häll på vattnet,blanda till en deg.
Låt vila i kylen i 30 min.Kavla ut i en pajform,ca 25 cm i diameter.
Nagga pajbotten med en gaffel,lägg en dubbelvikt folieremsa runt kanten för att undvika att kanten kryper ner vid gräddningen.
Förgrädda pajskalet i 10 min.Ta bort foliet.
09/06-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hvilke karameller skal der bruges i denne tærte ?
Svar:
Fløde karameller af den bløde slags.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
07/10-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Andesovs til julen
Sådan laver du lækker Andesovs til JulenBrun andelårene i en stor gryde. Tilsæt rødvin, va...
Andebryst
AndebrystSvampene klargøres ved, at de børstes rene for snavs og bløde/tørre stykker skære...
Southern Screw
Hæld ingredienserne over is i et collins glas, rør rundt og server.