Video: Haps frikadeller
Haps frikadellerKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
8
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
1 stk Løg
-
1 deciliter Rasp
-
2 deciliter Mælk
-
2 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 stk Æg
-
500 gram Hakket kalkunkød
-
25 gram Smør
Pil løget og riv det fint. Kom alle ingredienser i en skål, og rør det godt sammen. Farsen skal hvile i 1/2 time i køleskab. Smelt en god klat smør på panden og lad det bruse af. Det må ikke blive brunt. Brug en spiseske og din håndflade til at forme dellerne med. Du kan dyppe skeen i det smeltede smør, så hænger farsen ikke fast. Steg dem ca. 5 min.på hver side. Skru ned for panden, mens de steger, men skru op, når de skal vendes og når der skal nye på.
Vin - Louis Latour Grande Ardeche Chardonnay - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Louis Latour Maison, Frankrig, Type: HvidvinNormal stk. pris v/køb af 6 flasker 139,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeVin - Louis Latour Grande Ardeche ChardonnayLouis Latour købte i 1979 en mindre ejendom i Ardèche, der ligesom Bourgogne har en kalkrig jordbund men generelt lidt mere varme og sol. Denne vin er således lavet på 100% Ch... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Braiseret gåsebryst
Snit gåsebrysterne på kryds og tværs i fedtet. Brun dem grundigt i en gryde på fedtsiden o...
Asparges med skinke
Bræk den nedderste, evt. træede ende af aspargesene og skyl dem i koldt vand. Sæt ovnen...
Risengrød
RisengrødFørst skylles risene i en si og en mindre gryde sættes over med vand og en lille...