Video: Ostelagkage
OstelagkageKøkken:
Ingredienser:
Dansk
7
Tilberedningstid
20 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Fuldkornskiks
-
80 gram Smør
-
100 gram Naturel flødeost
-
25 gram Flormelis
-
1 tsk Vanillesukker
-
2.5 deciliter Piskefløde 38%
-
2 deciliter Solbærmarmelade
Sådan laver du din Ostelagkage
Kiksene knuses og røres sammen med smeltet smør i en skål.
Det hældes i en form og presses godt sammen med en ske.
Flødeost røres sammen med flormelis og vaniljesukker.
Pisk fløden til skum og vend skummet i ostemassen.
Fordel nu ostemassen over kiksebunden i formen.
Lad lagkagen hvile i køleskab natten over.
Pynt kagen med solbærmarmelade umiddelbart inden servering.
Tips og Tricks til din Ostelagkage
Ostelagkage er en kage i samme stil som cheesecake, men er lidt mindre fast. Dens luftige konsistens gør ostelagkage til en god sommerdessert. Det let syrlige flødeost spiller perfekt sammen med den søde frugtbaseret topping. Tilberedningstiden er meget kort, og ostelagkage kræver ikke en ovn til at laves.
Ostelagkagen kan også pyntes med andre slags frugtmarmelade, ligesom jordbærmarmelade eller ferskenmarmelade.
Spørgsmål:
Andre forslag end syltetøj på toppen :-)
Svar:
Hej, du kan tage hindbær eller jordbær det går også fint
Mvh Tomas
opskrifter.dk
27/12-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
skal man ikke bruge husblas i ostelagkage. m.v.h. lilianmarie
Svar:
Hej, det bruger man som ofte, men man kan også lave det uden
Mvh Tomas
opskrifter.dk
12/05-2010 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
hejhej ! . jag tänkte fråga angående cheesecaken . alltså finns de inget orginal ?
Svar:
Orginal ?
Jag vet inte vad du tänker på här ?
På alla recept är där gjort en massa varianter
mvh
Tomas
recept.se
14/04-2007 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Vad är en mascarpone ?
Svar:
Italiensk färskost, typ fet syrnad.
mvh
Tomas
recept.se
21/08-2006 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Kan kagen fryses, så den kan gemmes til senere brug?
Svar:
Den kan fryses, men jeg anbefaler det ikke, da den bliver "svampet", men prøv og se hvad du synes.
Den kan holde sig 2-3 dage i køleskabet.
mvh
Tomas
opskrifter.dk
01/08-2006 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nemt og lækkert madbrød
Sådan laver du et nemt og lækkert madbrødStart med at smelte smør og tilsæt mælk indtil bl...
Kalvesteak med tunsovs
krydder kødet med salt og citronpeber og steg dem på panden, til de er mediumstegte. Hæld...
Glace au four
Fragilitebund:Riv marcipanen groft og pisk den glat med æggehvider og sukker. Hældes i en...