Video: Mazarinkage
MazarinkageKøkken:
Type:
Ingredienser:
Fransk
Bagværk
11
Tilberedningstid
50 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
200 gram Kartofler
-
150 gram Flormelis
-
300 gram Marcipan
-
3 stk Æg
-
1 deciliter Kartoffelmel
-
1 deciliter Hvedemel
-
1 tsk Bagepulver
-
1 tsk Olie
-
50 gram Mørk chokolade
-
1 spsk Skummetmælk
-
4 spsk Flormelis
Skær kartoflerne ud i grove tern og kog dem i lidt vand uden salt. Når kartoflerne er møre, afkøles de og moses med en gaffel. Ælt flormelis og kartoffelmos ind i marcipanen ved at tilsætte lidt ad gangen. Del æggene i hvider og blommer og rør derpå æggeblommerne ind i marcipanblandingen. Nu røres kartoffelmel, hvedemel og bagepulver i dejen og til sidst vendes de stiftpiskede æggehvider i. Kom dejen over i en tærteform smurt med en lille smule olie og lad kagen bage ved 180°C i ca. 20 min., hvorefter den køler af. Glasur: Smelt chokoladen sammen med mælken. Når chokoladen er smeltet, røres blandingen godt sammen, og bagefter røres den blank med flormelis. Smør glasuren over den afkølede kage.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Mexicansk gryderet med oksekød og ris
Mexicansk gryderet med oksekød og risVarm olien i en stor gryde over middel varme. Ti...
Urte- og krydderstegt oksemørbrad med rødvinssauce
Beregn ca. 125-175 g.mørbrad pr.person (afhængigt af om der serveres forret/dessert) Sa...
Bagte bananer
Skræl og skær hver banan over på langs. Placér dem med skæresiden nedad i et smurt ovnfa...