Video: Efterårskødgryde
EfterårskødgrydeKøkken:
Ingredienser:
Dansk
14
Tilberedningstid
2 timer 0 minutter
Arbejdstid
20 minutter
Antal personer:
-
750 gram Mellemskært oksekød
-
2 stk Gulerod
-
2 stk Løg
-
3 deciliter Vand
-
1 stk Oksekødsbouillonterning
-
0.5 deciliter Sojasauce
-
2 Rødvin
-
1 spsk Frisk timian
-
5 stk Enebær
-
7 stk Hele peberkorn
-
2 stk Hvidløg
-
2 stk Laurbærblad
-
3 deciliter Fløde 13%
-
20 stk Sorte oliven
Skær oksekødet i mundrette tern.
Brun kødternene på en pande i margarine.
Krydr med hvid peber og salt og hvid peber og hæld kødet i en stor gryde.
Hak løgene og skær gulerødderne i skiver.
Svits løgene samt gulerødder sammen på en pande.
Hæld de svitsede grøntsager i gryden med kød.
Hæld vand i gryden - nok til at kødstykkerne næsten er dækket.
Tilsæt smuldret bouillonterning, soja, hvidløgsfed, rødvin og krydderier.
Lad det hele simre under låg i en times tid, eller til kødet er mørt og saftigt.
Tag gryden af varmen.
Rør nu fløde i retten, til den ønskede konsistens opnås.
Lad det hele koge i 5 min. og tag gryden fra blusset.
Rør oliven i og lad gryden stå med låg i 10 min., så kødet kan optage den sidste kraft fra krydderierne.
Servér med kogte kartofler.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Torskefilet med bagt kartoffelcrumble og hjemmelavede chips
Torskefileterne krydres med salt og hvid peber, og dryppes med presset citronsaft. Fileter...
Indisk julekage
Pisk sukker og smør sammen. Tilsæt æg og vanillesukker. I en separat skål blandes mel og b...
Tærte med rucola og feta
Mel og smør smuldres sammen i en skål og samles til sidst med koldt vand. Dejen skal være...