Video: Clubsandwich
ClubsandwichKøkken:
Ingredienser:
Andet
10
Tilberedningstid
10 minutter
Arbejdstid
10 minutter
Antal personer:
-
150 Kyllingebryst
-
2 skive Bacon
-
2 skive Toastbrød
-
2 spsk Fedtfattig mayonnaise
-
1 tsk Karry
-
1 blad Hovedsalat
-
0.5 stk Tomat
-
2 spsk Frisk purløg
-
0 Bordsalt
-
0 Peber
Clubsandwich
Steg kyllingebrystet på en pande ca. 5 minutter på hver side.
Steg baconskiverne samtidig.
Toastbrødene ristes let.
Rør mayonnaise og karry sammen.
Smag til med salt og peber.
Smør brødene.
Læg et salatblad på den ene skive og herpå skiver af det stegte kyllingebryst, tomat, karrymayonnaise og baconskiver, og purløg eller brøndkarse.
Læg den anden skive brød med smørsiden nedad.
Fyldet bør stikke lidt udenfor for en smuk anretning.
Din clubsandwich er nu færdig - velbekomme!
Skab et lækkert måltid eller mellemmad med frisk sandwich
Der er masser af muligheder for at skabe en lækker sandwich. Tjek fx hvad du har i køleskabet af kød og grønt og lad dig inspirere.
Prøv også vores andre lækre sandwiches
Er du vild med pasta og tomater, kan vi anbefale flere forskellige lækre måder at tilberede din spaghetti-ret på. Prøv fx en italiensk portobello-sandwich, en laksesandwich eller en aubergine- og mozzarella-sandwich på grill.
Vidste du at...
Den populære clubsandwich kan dateres tilbage til ihvertfald 1899? Ubekræftede rygter vil vide, at sandwichen blev opfundet på den eksklusive spilleklub 'Saratoga Club' i Saratoga Springs, New York. Siden da har den klassiske clubsandwich været på menukortet på ikke bare amerikanske, men spisesteder verden over.
Spørgsmål:
om man inte kan äta majonäs, vad kan man använda istället ?
Svar:
Hej , du kan ta lite creme fraiche med lite vitlök i.
Mvh Tomas
recept.se
14/01-2008 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Varm auberginesalat
Varm olien i panden.Tilsæt auberginer og lad det koge i 10 minutter indtil de er gyldne og...
Butterdejs indbagt Kylling
Butterdejsindbagt kyllingKyllingefileterne brunes ca. 30-60 sekunder på hver side.Butterde...
Flerkornsbrød
Bland to slags mel, bagegær og salt i en skål. Bland solsikkefrø, sesamfrø og græskarkerne...