Hvedeknopper (Varme hveder)

Hvedeknopper (Varme hveder)
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Varme hveder.

Hej , det ved jeg ikke rigtigt ?
En tynd skive marsipan i den lune bolle måske ?

Mvh Tomas
opskrifter.dk

I Sverige laver man noget der ligner med marsipan, flødeskum og kan finde på at servere den i en dyb tallerken med varm vaniljemælk

03/05-2009 af Opskrifter.dk

Hveder

Hej , ikke at jeg er uenig med dig , men der er nogle som foretrækker uden dette , så derfor den opskrift , men tak for kommentaren.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/07-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Efterårskødgryde

Kødretter

Skær kødet i tern, eller køb udskåret kød. Brun kødet i margarine i en stegepande. Krydr d...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Gulerodssouflé

Vegetar

Forvarm ovnen til 175°C. Skræl og hak gulerødderne. Kog dem i en stor gryde med letsalt...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Krydret lever

Kødretter

Skær leveren i meget tynde skiver. Varm olien i en stor stegepande. Svits skiveskårne løg,...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag