Hvedeknopper (Varme hveder)

Hvedeknopper (Varme hveder)
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Bagværk

8


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

1 timer 10 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

25 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Varme hveder.

Spørgsmål:

eksempel på tilbehør,ud over smør kunne være?



Svar:
Hej , det ved jeg ikke rigtigt ?
En tynd skive marsipan i den lune bolle måske ?

Mvh Tomas
opskrifter.dk

I Sverige laver man noget der ligner med marsipan, flødeskum og kan finde på at servere den i en dyb tallerken med varm vaniljemælk

03/05-2009 af Opskrifter.dk

Hveder

Spørgsmål:

Hele essensen i hvedeknopper er at der kommes godt med kardemomme i dejen, ellers er de da kun alm. boller. Hilsen sven-erik



Svar:
Hej , ikke at jeg er uenig med dig , men der er nogle som foretrækker uden dette , så derfor den opskrift , men tak for kommentaren.

Mvh Tomas
opskrifter.dk

13/07-2008 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Tun- og torskerognsfrikadeller

Proteinrig mad
Fiskeretter

Tun findeles med en blender eller en gaffel. De øvrige ingredienser tilsættes, farsen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Kyllingefingre

Fjerkræ

Skær kyllingekødet i lange, tynde strimler. Bland æg, vand, olie, hvidløgspulver, salt og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Laotisk kylling

Stærk mad
Kødretter
Fjerkræ

Gnid kyllingen ind- og udvendigt med salt og halvdelen af det knuste hvidløg. Varm oli...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag