Forvarm ovnen til 190°C. Knus en kvist rosmarin i en morter. Tilsæt salt, peber og 1/3 af olien. Gnid denne blanding ind i lammet og gnid yderligere med

Påskelam med kartofler og artiskok

Påskelam med kartofler og artiskok
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

7


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

1 timer 40 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Indbagt torsk med krydderurter

Fiskeretter

Tænd ovnen og forvarm den til 200°C. Lav en tyk opbagt sauce af smør, mel, mælk og citr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Farsbrød med grønsager

Fedtfattig mad
Kødretter

Havregrynene udblødes i mælken. Tilsæt skinkekød, fintrevet løg, timian, salt og peber og...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Balsamico grillmarinade

Vegetar
Vegansk Mad

Pres hvidløget. Bland alle ingredienserne sammen i en skål.

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag