Forretter
Nutrition facts: 520 calories 40.5275 carb 28.8775 fat 16.45 fiber 27.49775 protein 3.499275 fat 3.475 sugar

Video: Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce

Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce

Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce

Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Ingredienser:

Dansk

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kringle

Sådan laver du KringlerVarm mælken til den føles lun, når du prøver med lillefingeren...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 1728
Opskrift

Bechamel sauce

Vegetar

Steg det hakkede løg i smør til det bliver blødt. Rør melet i og lad det stege i yderliger...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2648
Opskrift

Minestrone med kylling

Fjerkræ

Sådan gør du:* Skær kyllingebryst i strimler. Damp kyllingestrimlerne i lidt af bouillonen...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 2200

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag