Video: Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce
Reje- og porrelinguine i hvidvinssauceKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
500 gram Store upillede rejer
-
3 deciliter Vand
-
6 spsk Olivenolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
2 stk Porre
-
4 stk Frisk grøn chili
-
3 spsk Frisk oregano
-
2 tsk Revet citronskal
-
0.5 deciliter Halvtør hvidvin
-
2 spsk Citronsaft
-
500 gram Linguine
-
0 Frisk persille
Pil rejerne.
Placér rejeskallerne i en middelstor gryde.
Tilsæt vand og en anelse salt.
Bring det i kog, læg låg på og lad det simre i ca. 15 min.
Si væden gennem et dørslag og gem den.
Halvdelen af olien opvarmes i en gryde.
Tilsæt rejerne og svits dem i et par minutter.
Overfør dem til en skål med en hulske.
Skru ned til svag varme.
Tilsæt den resterende olie og svits presset hvidløg i et minut.
Tilsæt hakkede porrer, finthakkede chilier, oregano og reven citronskal.
Læg låg på og varm det, indtil porrerne er møre.
Tag låget af.
Tilsæt vin, citronsaft og væden fra rejeskallerne.
Skru op til høj varme og kog det ind til det halve.
Kog pastaen efter anvisning på emballagen.
Tilsæt pasta og rejer til gryden med sauce og vend det hele godt.
Smag til med salt og peber og overfør retten til en skål.
Pynt med persille og servér straks.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Kringle
Sådan laver du KringlerVarm mælken til den føles lun, når du prøver med lillefingeren...
Bechamel sauce
Steg det hakkede løg i smør til det bliver blødt. Rør melet i og lad det stege i yderliger...
Minestrone med kylling
Sådan gør du:* Skær kyllingebryst i strimler. Damp kyllingestrimlerne i lidt af bouillonen...