Forretter
Nutrition facts: 549 calories 40.5275 carb 28.8775 fat 16.45 fiber 27.49775 protein 3.499275 fat 3.475 sugar

Video: Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce

Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce

Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce

Reje- og porrelinguine i hvidvinssauce
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Hovedret

12


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

45 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

30 minutter

Bedøm denne opskrift
Rated 4 / 5 based on 1 customer reviews
Hov! Du skal være logget ind.
Kokken bag

  Følg

Opskrift fra d. 30/11--0001

Gns. stjerner: 

Se alle brugerens opskrifter

spørg kokken
Reklame
Tips & tricks


Kokkens svar
Ingen har spurgt om noget endnu. Bliv den første!
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Bagte kartofler med ost

Proteinrig mad
Kødretter

Kartoflerne skrælles og halveres på tværs. Anbringes med skærefladen nedad i et lille ov...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 803
Opskrift

Kalkunschnitzel i wok

Fjerkræ

Kalkunschnitzlerne halveres på langs og skæres på tværs i fine strimler, kun godt 1 cm bre...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 552
Opskrift

Sildesalat

Fiskeretter

Sildefileterne skæres i små stykker og de syltede agurker skæres i skiver. Løgene pilles o...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
views : 593

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag