Video: Sommer-risotto
Sommer-risottoKøkken:
Ingredienser:
Italiensk
12
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
1 timer 30 minutter
Antal personer:
-
250 gram Cherrytomat
-
0.5 deciliter Olivenolie
-
2 stk Hvidløgs fed
-
1 stk Løg
-
1 stk Squash
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
500 gram Risottoris
-
2 deciliter Tør hvidvin
-
6 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Smør
-
6 spsk Revet parmesan
-
18 stk Kammusling
Ristede tomater:
Vend tomaterne i 1/4 af olien og en anelse salt og peber.
Placér tomaterne i et fad eller på en bageplade og bag dem i 1 time ved 130°C.
Squashpuré:
Lidt olivenolie opvarmes på en pande.
Presset hvidløg og halvdelen af det finthakkede løg svitses heri til løget er gennemsigtigt.
Tilsæt squash i tern og steg i yderligere 5 min.
Hæld squashblandingen i en blender sammen med citronsaft og evt. en anelse olivenolie.
Purér det og smag til med salt og peber.
Sæt puréen til side.
Opvarm lidt olivenolie i en gryde.
Svits resterende løg.
Tilsæt risotto-ris og steg i et par minutter.
Hæld gradvist vinen i, således at risene når at absorbere vinen mellem hver tilsætning.
Tilsæt bouillonen lidt ad gangen og lad det hele simre, til risene er færdige (ca. 20 min.).
Rør puréen sammen med de færdige ris samt smør og parmesan.
Opvarm atter lidt olivenolie i en gryde.
Krydr kammuslingerne med salt og peber og steg dem på begge sider i gryden.
Tilsæt de ristede tomater og steg videre i 5 min.
Servér risottoen på et fad og fordel kammuslinger, tomater og persille herpå.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Nem krydderkage
Sukker og æg piskes godt og grundigt (til det er hvidt).Kom smeltet smør, creme fraice 38...
Oliventapenade med kapers
Oliventapenade med kapersBlend alle ingredienserne sammen. Server tapenaden på ristet brød...
Bønnesalat med bacon og asparges
Bønnesalat med baconBlancher broccoli, asparges og bønner i 4 minutter. Lad det afkøle. Ri...