Video: Bagt rødspætte i bananblad
Bagt rødspætte i bananbladKøkken:
Ingredienser:
Asiatisk
12
Tilberedningstid
45 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
2 Hvidløg
-
2 stk Forårsløg
-
1 stk Frisk grøn chili
-
0.5 tsk Frisk koriander
-
0.5 spsk Olie
-
0.5 tsk Sesamolie
-
1 spsk Sojasauce
-
1 tsk Fish sauce
-
1 spsk Ahornsirup
-
4 stk Rødspættefilet
-
4 stk Bananblad
-
2 spsk Ingefær
Forvarm ovnen til 200°C.
Hak alle urter og bland med olier, fishsauce og ahornsirup.
Smag til med salt og peber.
Placér en rødspættefilet på hvert bananblad.
Fordel krydderiblandingen på fisken.
Pak banan bladene sammen om hver filet og hold dem stramt lukket med et lille stykke sølvpapir.
Lægges i et ildfast fad.
Bages i 25-30 min.
Ris og råkostsalat.
Spørgsmål:
hej kok hvor køber man bananblade
Svar:
De kan findes hos asiatiske købmænd, eller andre indvandrerkiosker rundt om i landet.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
06/04-2008 af Opskrifter.dk
Spørgsmål:
Hvor finder jeg dem? Kunne De måske nævne nogle butiker i Danmark...
Svar:
De kan fås hos asiatiske købmænd, som findes i de større byer.
Dem findes der blandt andet nogle stykker af omkring Hovedbanegården og Istedgade i København.
Det kunne også være, at større velassorterede supermarkeder har dem.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
30/09-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmos
Klassisk bøf stroganoff med kartoffelmosBrun kødet i halvdelen af fedtstoffet. Når kødet e...
Fyldt kyllingebryst
Sådan tilbereder du retten:Krydr de udbankede kyllingebrystfileter med salt og friskkværne...
Perlehønebryst fyldt med champingnon duxelle
Skær svampene i skiver og blend dem sammen med hvidløg, rasp og persille.Læg perlehønebrys...