Video: Andebryst med æbler, svampe og linser
Andebryst med æbler, svampe og linserKøkken:
Ingredienser:
Andet
13
Tilberedningstid
20 minutter
Arbejdstid
40 minutter
Antal personer:
-
2 stk Andebryst
-
1 spsk Olivenolie
-
1 tsk Køkkensalt
-
1 tsk Peber
-
1 deciliter Hønsebouillon
-
2 stk Æbler
-
250 gram Svampe
-
1 stk Rødløg
-
2 spsk Usaltet smør
-
3 spsk Balsamico
-
2 spsk Brun farin
-
200 gram Grønne linser
-
1 spsk Frisk timian
Andebryst med æbler, svampe og linser
1. Tænd ovnen på 180 grader.
2. Rids skindet på andebrysterne.
Varm olien på en pande, og brun andebrysterne på skindsiden.
3. Læg andebrysterne i et ovnfast fad, krydr med salt og peber, og hæld bouillon ved.
Steg i ovnen i 15-20 min. afhængig af, hvor gennemstegt du kan lide kødet.
4. Halver æblerne, fjern kernehuse, og skær æblerne i både.
Børst svampene rene. Pil løget, og skær i både.
5. Varm halvdelen af smørret på en pande, og rist løg og svampe.
Tilsæt balsamicoeddike, og lad det fordampe.
Vend brun farin i blandingen, og vend forsigtigt rundt.
6. Varm resten af smørret, og steg æblerne, til de er møre, men ikke for bløde.
Vend løg og svampe med æbler, og server til andebrysterne med kogte linser.
Tilbered linser efter anvisning på emballagen.
Vend de afdryppede linser med noget af det afsmeltede andefedt og lidt citronsaft.
Drys frisk timian over før servering.
Vin - Domaine Tourbillon Gigondas Vieilles Vignes - Stk. pris v/6 flasker
Vinhus: Domaine Tourbillon, Rhône, Frankrig, Type: Rødvin Normal stk. pris v/køb af 6 flasker 199,- Spar 10% med Opskrifter.dks rabatkodeDomaine Tourbillon Gigondas Vieilles VignesGigondas er kendt for sin næringsfattige, stenede lerjord, der er noget nær perfekt for Grenache-druen og dens følgesvende.Domaine Tourbillon... læs mere
Ved brug af rabatkode: OPSKRIFTER
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
BLOMKÅL MED GULERØDDER
Kog blomkålshovedet, delt i buketter og gulerødder i strimler. Hæld vandet fra, når grøn...
Marineret laks
Forvarm ovnen til 190°C. Beklæd en bradepande med folie.Rør sojasauce, olivenolie, citrons...
Kylling med cremet champignonsauce
Sådan laver Kylling med cremet champignonsauce Smelt smørret i en stor pande. Krydr kyllin...