Video: Farserede løg
Farserede løgKøkken:
Ingredienser:
Dansk
10
Tilberedningstid
1 timer 0 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
8 stk Løg
-
300 gram Hakket svinekød 8-12%
-
1 tsk Bordsalt
-
40 gram Hvedemel
-
1 deciliter Skummetmælk
-
2 deciliter Vand
-
1 stk Pasteuriseret æg
-
30 gram Smør
-
30 gram Hvedemel
-
1.5 deciliter Fløde 13%
Fars: Kødet kommes i en skål, alle de øvrige ingredienser tilsættes, og det hele røres sammen.
Evt. skal der tilsættes mere væde.
Der skæres et låg af hvert af de pillede løg, som derpå udhules med en ske.
Løgene fyldes med farsen, lågene lægges atter på, og løgene bindes fast med bomuldsgarn eller lågene fastholdes med pindemadspinde.
Derpå dampes løgene i letsaltet vand i ca. 30 min.
Sauce:
Smørret smeltes i gryde, afbages med melet og spædes med ca. 1 dl. af vandet fra løgene samt den kogende fløde og smages til med salt og lidt peber.
Løgene anrettes i et halvdybt fad og overhældes ved serveringen med saucen.
Spørgsmål:
Hvordan gør man det ? skal de stå i vandet eller skal de være over vandet ?
Svar:
Det vil sige, at de skal småkoge i vandet, til de er letmøre.
Mvh.
Martin
Opskrifter.dk
11/10-2007 af Opskrifter.dk
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Pickles
Sådan laver du pickles Start med at rens og skær dine grøntsager i små, mundrette tern....
Lammeracks
1. Saltbagt knoldselleri: Tænd ovnen på 175° (varmluft). Skyl og skrub knoldsellerien ren....
Små fiskeboller
Skær hvedebrødet i små stykker og blød dem op i koldt vand. Mærk med fingerspidserne på fi...