Video: Rodfrugtschowder med bacon
Rodfrugtschowder med baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 skive Bacon
-
1 spsk Olivenolie
-
3 stk Porre
-
500 gram Pastinak
-
3 stk Gulerod
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk timian
-
750 gram Kartofler
-
2 spsk Hvedemel
-
7.5 deciliter Skummetmælk
-
7.5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Frisk persille
Hak baconen i mindre stykker og steg dem sprøde i en stor gryde.
Overfør baconen til køkkenrulle med en hulske.
Tilsæt olie til det afsmeltede fedt i gryden.
Svits hakkede porrer i fedtstoffet i ca. 6 min.
Tilsæt pastinak i tern, gulerod i tern, presset hvidløg og timian.
Steg i yderligere 5 min.
Tilsæt kartofler i tern og hvedemel, rør godt rundt i retten.
Tilsæt gradvist mælk og bouillon og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 20 min. eller til grøntsagerne er møre.
Smag til med salt og peber.
Rør baconstykkerne i chowderen.
Hæld i skåle og servér den varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Gulerodssuppe
GulerodssuppeHak løg i grove stykker og riv gulerødderne i på den fine side af rivejernet....
Thai burgere
Sådan laver du thai burgereForvarm grillen til høj varme.I en stor skål blandes hakket oks...
Tapenade med grønne oliven
Bland oliven, ansjoser, hvidløg og kapers i en foodprocessor og purér dem til en glat mass...