Video: Rodfrugtschowder med bacon
Rodfrugtschowder med baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 skive Bacon
-
1 spsk Olivenolie
-
3 stk Porre
-
500 gram Pastinak
-
3 stk Gulerod
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk timian
-
750 gram Kartofler
-
2 spsk Hvedemel
-
7.5 deciliter Skummetmælk
-
7.5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Frisk persille
Hak baconen i mindre stykker og steg dem sprøde i en stor gryde.
Overfør baconen til køkkenrulle med en hulske.
Tilsæt olie til det afsmeltede fedt i gryden.
Svits hakkede porrer i fedtstoffet i ca. 6 min.
Tilsæt pastinak i tern, gulerod i tern, presset hvidløg og timian.
Steg i yderligere 5 min.
Tilsæt kartofler i tern og hvedemel, rør godt rundt i retten.
Tilsæt gradvist mælk og bouillon og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 20 min. eller til grøntsagerne er møre.
Smag til med salt og peber.
Rør baconstykkerne i chowderen.
Hæld i skåle og servér den varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Efterårsgryde
EfterårsgrydeBrun kødet i en stor gryde, kom grøntsagerne i, og steg af.Tilsæt vand og bou...
Chicken Pot Pie
Gør alle grønsagerne klar. Varm lidt olie op på en pande og sauter porrer og gulerødder i...
Thai kyllingedip
Opvarm olien i en wok over høj varme. Tilsæt kyllingekødet og svits det, til det er brunet...