Video: Rodfrugtschowder med bacon
Rodfrugtschowder med baconKøkken:
Ingredienser:
Dansk
12
Tilberedningstid
15 minutter
Arbejdstid
30 minutter
Antal personer:
-
3 skive Bacon
-
1 spsk Olivenolie
-
3 stk Porre
-
500 gram Pastinak
-
3 stk Gulerod
-
4 stk Hvidløgs fed
-
1 spsk Frisk timian
-
750 gram Kartofler
-
2 spsk Hvedemel
-
7.5 deciliter Skummetmælk
-
7.5 deciliter Grøntsagsbouillon
-
2 spsk Frisk persille
Hak baconen i mindre stykker og steg dem sprøde i en stor gryde.
Overfør baconen til køkkenrulle med en hulske.
Tilsæt olie til det afsmeltede fedt i gryden.
Svits hakkede porrer i fedtstoffet i ca. 6 min.
Tilsæt pastinak i tern, gulerod i tern, presset hvidløg og timian.
Steg i yderligere 5 min.
Tilsæt kartofler i tern og hvedemel, rør godt rundt i retten.
Tilsæt gradvist mælk og bouillon og bring det i kog.
Skru ned for varmen og lad det simre i ca. 20 min. eller til grøntsagerne er møre.
Smag til med salt og peber.
Rør baconstykkerne i chowderen.
Hæld i skåle og servér den varm.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Bananer i kokosmælk
Skræl bananerne og skær hver i 3-4 stykker. Sæt kokosmælk og sukker over i en gryde og l...
Farsbrød med bacon
Sådan laver du farsbrød med baconBland kød, løg, havregryn, boullion, salt og æg sammen, o...
Æblegløgg
ÆbleglöggKog æblejuice og 10 kanel stænger op, sluk for varmen og lad det trække i en halv...