Video: Citron tabouli med romaine
Citron tabouli med romaineKøkken:
Ingredienser:
Indisk
8
Tilberedningstid
1 timer 15 minutter
Arbejdstid
25 minutter
Antal personer:
-
1 deciliter Bulgur
-
0.5 deciliter Citronsaft
-
4 stk Tomat
-
2 stk Forårsløg
-
2 tsk Kanel
-
0.75 deciliter Olivenolie
-
1 kvist Frisk persille
-
2 spsk Frisk mynte
Placér bulguren i en si og skyl det med koldt vand.
Mas vandet ud af bulguren.
Lad det trække i citronsaft i 45 min.
Rør rundt i bulguren med en gaffel.
Hak tomaterne fint.
Bland hakket tomat, hakket forårsløg, kanel, salt og peber i en skål.
Tilsæt olivenolie og bland det hele godt.
Vend bulguren sammen med marinaden.
Tilsæt hakket persille og hakket mynte og bland det.
Stil det på køl og rør af og til i det.
Smag til med salt, peber og citronpeber.
Servér taboulien med romainesalatblade, som bruges til at samle taboulien med.
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Tomatsuppe med fløde
Tomatsuppe med flødeSteg finthakket løg og hvidløg i olivenolien i en stor gryde. Tilsæt k...
Mexicansk tacos med oksekød
Svits løgternene i olie, til de er klare, tilsæt så kødet og rør i det med en gaffel, til...
Ciabattabrød
Dag 1, surdej: Rør gæren ud i vandet og bland melet i. Dæk skålen til og lad den stå fremm...