Video: Efterårsgryde med persille
Efterårsgryde med persilleKøkken:
Type:
Ingredienser:
Dansk
Hovedret
12
Tilberedningstid
30 minutter
Arbejdstid
1 timer 0 minutter
Antal personer:
-
1 kg Svinekød
-
7.8 stk Gulerod
-
2 stk Knoldselleri
-
4.5 stk Porre
-
4.5 stk Hvidløgs fed
-
1.5 stk Citron
-
3 spsk Olivenolie
-
1.5 spsk Køkkensalt
-
1.5 spsk Peber
-
7 deciliter Vand
-
8 stk Frisk salvie
-
0.5 spsk Majsstivelse
Skræl gulerødderne og skær dem i 1 cm tykke skiver. Skræl selleri og skær i stykker på størrelse med gulerødderne. Fjern eventuelle grove blade og lidt af toppen på porrerne. Lav et snit i porrerne og skyl i koldt vand, til de er fri af jord. Skær porrerne i skiver. Pil hvidløgsfeddene og knus dem. Skær en citron i fire både. Brun tern af kød i varm olie i en tykbundet gryde. Krydr med salt og peber. Tilsæt knust hvidløg, citronbåde, salvie/timian og vand. Bring retten i kog, og lad den småkoge ca. 10 min. Tilsæt alle grønsagerne og kog ca. 20 minutter ved svag varme til kødet er mørt
Få rabat på dine køb – og tjen hurtigt dit medlemskab ind
Kommunikér direkte med andre medlemmer
Se live streams med kokke ”in action”
Få førsteret til åbne og gratis arrangementer
Få eksklusiv adgang til VIP arrangementer
lignende opskrifter
Dip med dild til chips
Sådan laver du en dip til Chips : Hak løg og dild meget fint Bland resten af ingrediense...
Jordbærtærte
JordbærtærteTænd ovnen på 180 grader. Bland hvedemel og tempereret smør sammen. Pisk æg, s...
Beetroot Halwa
Smelt ghee i en tunge bundplade. Stek cashewnødderne til guldbrun. ... I den samme gryde...