Æbler til juleanden

Æbler til juleanden
  • Del på:
Generelt

Køkken:

Type:

Ingredienser:

Dansk

Tilbehør

2


Tilberedningstid icon

Tilberedningstid

20 minutter

Arbejdstid icon

Arbejdstid

10 minutter

Bedøm denne opskrift
Hov! Du skal være logget ind.
Tips & tricks

Godt som tilbehør til den fede julemad.

Kokkens svar
Æbletoppen

Spørgsmål:

Skal der skæres hele vejem rundt om æbletoppen, så kun det inderste i midten er tilbage, eller skal der blive et lille stýkke af skallen tilbage ? Jeg ville tro, at det sidste er meningen, så "låget" ikke slipper. m.v.h. carl cramer medl.nr.: 53459



Svar:
Meningen er at æblerne ikke skal "sprække" når de blever opvarmet. Derfor skal de have et lille snit. Så det er korrekt - der skal ikke skæres helt igennem.

mvh
Dorthe
opskrifter.dk

24/11-2007 af Opskrifter.dk

Reklame
endnu flere fordele

lignende opskrifter

Opskrift

Kalkun med flødeost

Proteinrig mad
Fjerkræ

Smelt smøret gyldent og brun kalkunbrystet pænt på alle sider på en pande eller i stegegry...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Yoghurt mousse med abrikos sauce

Proteinrig mad
Fedtfattig mad

Strø gelatine over 1/4 af mælken i en lille skål og lad det trække i et minut. Skrab fr...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5
Opskrift

Indisk karry ret

Proteinrig mad
Fedtfattig mad
Fjerkræ

Brun kyllingeternene i olie i en wok eller stor dyb stegepande tilsæt løg hvidløg karry in...

  0
Sværhedsgrad: 0 / 5

Når du er inde på en opskrift du kan lide, kan du klikke på på den ønskede dag. For at fjerne en opskrift, kan du klikke på opskriften igen.

  • mandag
  • tirsdag
  • onsdag
  • torsdag
  • fredag
  • lørdag
  • søndag